Monday, April 14, 2014

B2B

بِسْمِ اللهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
Assalammualaikum...


Bride to be mood is on!!!!
Sejak sejak jadi tunangan orang, segala benda masuk dalam kepala otak. segala galanya nak di fikirkan. segala galanya nak di usha. kalau sebelom ni aku tak pernah langsung teringin nak selak majalah pengantin ke ratu sehari ke, tapi sekarang segala jenis majalah berunsurkan perkahwinan aku selak. 

kalau dulu online tak pernah pon nak tengok baju pengantin, design kad jemputan, warna bunga pelamin and segala bagai. tapi now, bila online je, benda benda tu aku cari dulu. sampai galeri henpon, laptop semua penuh dengan macam macam design baju and kad jemputan. bukan ape. perangai tu automatik bertukar bila kita bertukar status. agaknya nanti kalau dah berstatus mak mak, ape lah yang aku usha time online. mungkin benda yang aku tak terfikir nak usha sekarang. -_-

mana nak fikir dewan. mana nak fikir makanan. mana nak fikir baju. mana nak fikir goodies. mana nak fikir hantaran. mana nak fikir kamera. uih. macam macam lah. aku bukan ape. aku cuma nak yang terbaik on my big day. 

okay sampai sini dulu. 


terima kasih kerana membaca. have fun!

2 comments:

cahaya mata said...

wiwit.. hehe.. =) moga dipermudahkan ye.. tahniah dear!

anassuhada said...

hehe.Amin.. terima kasih. :)