Saturday, April 14, 2012

✿ Mersing.

assalammualaikum...


sumpah lama gila tak update blog. sorry kawan kawan. sem ni tersangat lah busy dengan projek sarjana muda. di tambah dengan kerja kerja sampingan. so macam tak cukup tangan nak update blog. 


sekarang nak cerita pasal Mersing. korang tau kan Mersing. sejak akhir akhir ni Mersing banyak gila event tau. boleh di katakan tiap tiap minggu ade festival. maju Mersing maju. haha. masa bulan Mac haritu, ade satu event yang Mersing anjurkan iaitu Karnival Anak Mersing. karnival ni macam memartabatkan anak mersing yang dah berjaya. macam macam bisnes yang diorang buat. rezeki masing masing kan. so anas ade join fashion show untuk butik muslimah anak mersing serta butik pengantin anak mersing.  jom layan gambar.


 ZEENATH WARDROB FASHION SHOW 2012

WEDDING HARMONY SENSE OF FASHION 2012


rasa macam nak kawen betul betul lahhai... dan mase awal bulan April haritu, ade lagi karnival di Mersing. kali ni, karnival 1Mersing 1Malaysia. ada macam macam acara masa karnival ni. pertandingan mancing, pertandingan ratu kebaya, jualan, pertunjukkan busana pengantin, pertunjukkan fesyen denim dan banyak lagi. seminggu lebih jugak karnival ni berlangsung. zassss....


 crew crew yang terlibat dengan fashion show. 
 THE VOUGE OF RUNAWAY FALL'S 2012 
(BRIDAL SHOW)

THE VOUGE OF RUNAWAY FALL'S 2012 
(DENIM SHOW)


dan yang latest sekarang ni, MERSING LAGUNA. alaaaa yang keluar kat berita tu. macam macam ade kat mersing sekarang sempena Festiva Mersing ni. jom la serbu Mersing 14 dan 15 April ni... jom jom jom. 
model mersing laguna.
credit to Naham Photo.


terima kasih kerana membaca. have fun!

2 comments:

hajiMete said...

vahhh gahnyee mersing laguna tuuu.. uhhhuu

busanalayali said...

pikiranku cerah bila mampir kesini..senyum deh..


toko busana muslim murah