Monday, January 09, 2012

✿ si penyanyi tanya sama pokok

Assalammualaikum.


hahaiiiii...
sebenarnye exam belum habis, tapi tangan dah gatal nak update blog. sebab sebab sebab sebab, semalam hari paling gembira. bukan sebab dapat hadiah. bukan sebab nak bertunang. bukan juga sebab menang wang berjuta juta. tapi sebab dapat jumpa dia. 

yeaaaaaa! DIA....

tak kisah lah orang nak cakap dia biase je ke. tak hensem ke. ape ke. yang penting, anas minat dia bukan sebab semua tu. tapi sebab dia sangat sangat lah sporting dan sempoiiiii..... dari dulu sampai lah sekarang. nak tau? anas start minat dia dari AF yang dia tak terpilih tu. korang ingat tak? yang AF datang rumah dia, nak buat surprise, aleh aleh dia tengah terbongkang. dulu, ada lah jugak lepak dengan dia, sebab join event yang sama. tapi sekarang dah takde lagi. dia dah meletop!

nak tau sape? heeee.....
HAZAMA AZMI..
Roadtour AJL 2011

happy sangat. sampai sekarang pon masih senyum. parah! haha
take care everyone.

*rase macam nak pergi beli tiket konsert final AJL 29 ni lah. hee


terima kasih kerana membaca. have fun!

8 comments:

L said...

comelnyer... huhu.. patut r hepi.. ada hati nih..=)

jom baca kejap.=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/iman-kita.html

anassuhada said...

hee... thank you. cool kan hazama. :D

sUe UnniE;) said...

arghh.. jeles...!!nak jugak. nak jugak.

anassuhada said...

heeee... jangan jeles :P

SyazwanSarawak said...

asal bukan tajuk simetri ke, cinta teragung ke? :P

hahahaa. gurau je

anassuhada said...

haha... haah kan. okey la lepas letak tajuk simetri pulak. tapi lagu pokok tu comel. haha

Cerita Alam said...

hazama cute..orang yg sebelah dia comeyy..

anassuhada said...

haha,, thank you!