Thursday, January 12, 2012

✿ the red kenny classmate

assalammualaikum....

RED - Roasters Eating Day

semua sebok buat promotion sekarang. elok la. dapat kami makan sedap sedap. hari tu anas pergi burger king and dominos punya promotion. and now, kenny pulak. tapi syarat dia lain sikit, kena pakai any clothing/ footwear/ accessories yang berwarna merah. 

senang je kan? demi promotion ni, kami sanggup!!!
people behind this story.

nampak merah kan? dah macam sambut Chinese New Year pun ada. tak apa lah. kita kan satu Malaysia. hakhak. ini lah muka sebahagian budak kelas yang dah tiga tahun bersama. kalau dulu mungkin tak serapat ni, tapi sekarang, walaupun tak nampak muka, dari gaya jalan dah boleh teka siapa. eceh.
 ini dia makanan yang telah membuka selera kami. yummeh!

sebenarnya, yang penting kat sini, bukan lah makanan apa yang kami makan, atau perayaan apa yang kami sambut, tetapi persahabatan kami yang lebih bererti. diorang ni happening, campak lah dekat mana sekali pun, tetap kecoh. semoga kita sama sama berada di pentas graduation satu hari nanti. 
thank you for everything, kawan.

terima kasih kerana membaca. have fun!

4 comments:

delarocha said...

waaa, serba merah ya

anassuhada said...

merah menyala. :D
sekali sekala.. hee

sUe UnniE;) said...

ingat the red warrior tadi..hehe

anassuhada said...

hee.. pon boleh jugak :P