Monday, June 06, 2011

✿ tolong saya di hari raya!!!!

assalammualaikum......

hye semua....

apa khabar? alhamdulillah. semoga semua sihat. siang tadi, masa tengah syok bersenang lenang, tiba tiba ade cerita raya kat astro ria. ape lah. astro ni buang tebiat ke ape. puasa pon belom. siap lagu raya lagi tau!!!!. pehhhh!! memang macam esok nak raye la kan..

tapi bukan setakat astro je lah. 2-3 hari lepas, mase sedang asyik bershopping dengan mak kat kota tinggi, tibe tibe ternampak bumbung panjang panjang. korang tau tak ape??? khemah untuk bazar ramadhan nanti. gila kan... awal gila. semangat tau diorang nih. haishh.

so bila semua dah sebok pasal raya, anas pon join lah satu contest raye kat facebook.
contest by Snapeye By Yim
RAYA RAYA RAYA :) Ok utk contest kali ni saya Memilih 10 Wanita yg bertuah untuk bertanding dan pemenang no 1 like yg tertinggi akan memenangi Photoshoot bersama saya (Outdoor & Studio) dan memperagakan pakaian yg direka khas oleh Zery Zamry 5tars Designer Malaysia yg bernilai RM2000. Dan x lupa juga DUIT RAYA sebanyak RM300!!! Makeup akan disponser. 

hah!!!! best kan hadiah dia?? so ape lagi kawan kawan. i really need your vote.
tolong anas ye. tolong menolong kan amalan mulia.  heeee

okey ikut step ni ye darlings!

2) like GAMBAR ANAS

terima kasih kepada yang sudi membantu. *_*
barakallah~


terima kasih kerana membaca. have fun!

8 comments:

Aida Azryn said...

Dah vote! gudluck! ;)

anassuhada said...

thank you aida. awak memang kawan yang baik. sentiasa ada :)

syuhada mokthar said...

dah vote..
gud luck k..
name pon smae..kene la tlg vote heeee

anisumbrella said...

dear , im inviting you to my newbie blogshop selling SKIRTS ! anisumbrella.blogspot.com

MissyNursy ♥ said...

cantikkk!! ok!! me vote skali!! hehe..:) gudluck!

anassuhada said...

hye syuhada!!!.
cik kembar nama. :)
thank u tolong vote.

anassuhada said...

hye anis. nanti anas jenguk ya :)

anassuhada said...

miss nursy, thank u tau!! :D