Friday, June 24, 2011

✿ Kembara Mahkota Johor 2011

Assalammualaikum...

hye semua!!
lagi 18 jam anas akan berangkat ke Indonesia. malam ni kami gerak dari utm ke LCCT. yeeeeeeehaaaaa. tak sabau nak menghoyyeh hoyyeh kat sane nanti. so sebelum pergi, harus lah mengupdate blog yang dah terbengkalai ni dulu. 

since ramai yang nak tengok gambar mase Kembara Mahkota Johor, so hari ni anas cerita sikit pasal Kembara Mahkota Johor 2011 hari tu yeeeeeee. 

Kembara ni start 18hb Jun sampai lah 21hb Jun. 
DAULAT TUANKU......
TUNKU JALIL IBRAHIM & PHOTOGRAPHER DI RAJA

haaaaaaaaa..... handsome kan. 
semua kaum kerabat Sultan Johor good looking. cair kami di buatnya. ewahhh. 1st time kot berhadapan dengan Sultan. menggigil kepala lutut. nasib baik tak tersungkur depan stage. memang pengalaman manis yang tak kan di lupakan. yelaaaa orang kate, pengalaman mengajar kita jadi lebih dewasa.. kannnnnn....

 tengok motor Sultan. cantik gila. macam rimauuuu. aummmmmm!
CREDIT TO PHOTOGRAPHER | AZAM HAMID

 sentuhan juru mekap Majlis Kebudayaan Negeri Johor. 

doakan kami selamat pergi dan pulang. 
tunggu anas balik dari Indonesia ye kawan kawan. :)
babai... 

terima kasih kerana membaca. have fun!

8 comments:

NadiRah said...

hensem gak yer..hahha

anassuhada said...

:)

Nurul Jannah said...

selamat menghoyyeh hoyyeh..hee :)

faraziela yahya said...

DAULAT TUANKU!

hati2 adah. see ya!

Aida Azryn said...

fuyooo.. motor ghimau! 0.0

anassuhada said...

jannah. tak puas lah hoyyeh2 kat indonesia seminggu. :(

anassuhada said...

fara, thank u dear. u too. take care. bulan 2 adah ke ausie pulak. :)

anassuhada said...

aida, moto grimau tu TUANKU punye. :) cantik kan...