Wednesday, May 18, 2011

✿ photoshoot with NAHAM PHOTO

assalammualaikum.......

hye semua. lame nye tak tulis blog. sorry laaa, kena fokus kat exam. hahaha. fokus lah sangat kannnnnnn. so sekarang cuti 3 bulan, boleh update blog sampai muntah.

sebelum last paper haritu, saya ade terima job dengan NAHAM PHOTO. sempat lagi kannnnnn. ala, release tension bro. biaselah tu bro. hahah!
VENUE: KOLEJ ISLAM JOHOR
DATE: 7 MAY 2011
THEME: STUDENT LIFE STYLE
actually naham photo anjurkan bengkel photography untuk sesiapa yang berminat. Alhamdulillah, program ini berjalan dengan lancar. have fun gila dengan organizer yang sporting. tambah-tambah lagi, semua photographer sempoi. memang tergelak je la sepanjang mase. tengok lah tu, bukan model je posing tau. hahaha. adoi kelakar. selagi boleh je diorang nih.


 OUTFIT: ME AND LOVE THAT SHAWL BOUTIQUE.

bengkel ni jugak berkerjasama dengan butik LOVE THAT SHAWL. so kami dapat sponsor shawl and pelbagai accessories yang cantik cantik daripada love that shawl. memang terbaek terbaek terbaekkkk. hahaha.  

so, kepada semua yang ingin tahu tentang pakej pakej photography yang ditawarkan oleh naham photo, boleh contact NAHAM PHOTO di blog rasmi NAHAM PHOTO atau facebook NAHAM PHOTO sendiri. 

dan kepada sesiapa yang ingin mencuci mata dan shopping selendang cantik cantik, boleh usha blog LOVE THAT SHAWL dan page LOVE THAT SHAWL. buat semua yang berada di Johor, butik ini ade di jusco tebrau dan jusco bukit indah, dengan nama lain nya, BUTIK SERLAH BINTANG. jom serbuuuuuuuuuuuuuuuu!


terima kasih kerana membaca. have fun!

2 comments:

AiDa AzRyN said...

feewiiitt.. lawo ah babe! ;)

anassuhada said...

aida...thank you! lawa macam aida kannnn. :)