Monday, May 23, 2011

✿ panggung wayang di landa banjir.

assalammualaikum......

hye semua!!!!
 siapa dah tengok nur kasih the movie? so cemane? ada rasa ke takda rasa? hahahah..... 

for me, drama nur kasih lagi best kot. sebab ape? sebab dalam movie takde Sarah. hahaha. boleh pulak suke Sarah gedik tu kan.. bukan ape, bila takde Sarah, takde rase geram + menyampah. so setiap mase sedih. haih. penat la nangis!!! nasib baek tak tertanggal contact lens. bhaha... tapi serius lah. kagum gila. shoot kat Jordan kottt... naik unta bagai. pehhhh! tip top... berapa ribu lah Kabir Bhatia bayar mamat arab yang berlakon 10 minit tu agak nye...
tengok lah view dia.. Subhanallah.... cantik gila kan?? ha.. tu, mamat arab yang pegang unta tu. dapat bayaran tak ek? bukan nampak muka dia pon. haha.
gerenti semua orang terhibur dengan telatah dua budak comel ni. diorang ni konon konon nya anak aidil. sumpah comel. haish. nak anak comel cam diorang boleh tak??? 

so overall, best lah. tak rugi bayar tiket mahal. mahal wooo. selalu tengok wayang sepuluh hinggit je. nur kasih punye pasal, terbang empat belas hinggit... haha. ending dia agak mengelirukan la sebab...... errr... korang gi tengok sendiri lah!!! baru ade feel.......
habis tengok wayang, bergegas kami ke Plaza Angsana sebab melodi kate diorang ade kat sane. tapi takde rezeki. kitorang sampai, diorang dah balik. cehhhhh. so ini gambar mase kat jom heboh kuantan ye. jangan tertipu.. haha

nasib baik lah ade member yang free weekend ni, dapat tengok nur kasih sama sama. kalau tengok dengan boyfriend bahaya. nanti kene perli sebab nangis... eleh, padahal die pon hati tisu jugak sebab tu takot nak tengok cerita ni. nanti hilang la macho kalau nangis depan awek. pooooraaahhhh!!!! bagi alasan beribu ribu, macam lah orang tak tau hakikat sebenar... hahahaha. ape pon tak boleh..wek!
member daripada form 1 nih, bukan selalu jumpe . 
thank you. next time jumpe lagi ye darling! 

terima kasih kerana membaca. have fun!

4 comments:

naem glizzy said...

yeaa!! anas dah bercerita.. ahah kat fb pon update status tadi kan?aish! best sgt ke nurkasih ni?

anassuhada said...

haha. naem, awak tengok drama nur kasih tak dulu? kalau siape yang minat drama nur kasih, suke la tgok movie ni kott. huhu. cite ni best sebab unik and touching. heeee

cube lah tengok dear :)

AiDa AzRyN said...

weee.. remy ishak! ;D

anassuhada said...

aida, remy ishak jgn usik ye... :P