Thursday, May 26, 2011

✿ lelong lelong shawl

assalammualaikum.....

hey semua....!!!

esok kena balik utm. so kemas punya kemas, baru tau banyak rupenye shawl yang tak pakai. so, daripada tergantung je, lebih baek jual. haha. otak bisnes tau sekarang. actually shawl ni cantik cantik lagi. ade yang pernah pakai sekali, dua kali and tak pernah pakai terus.

so hari ni nak buat lelong shawl. 

 SET A
4 shawl + 1 inner cotton clip
RM 15 (inc postage)
*sold FARAHANA
 SET B
4 helai shawl + 1 inner lycra (3 layers)
RM 15 (inc postage)
* sold SAIDA ASNA
 SET C 
4 helai shawl + 1 long inner lycra
RM 15 (inc postage)
*sold AIN
 SET D
4 helai shawl + 1 inner lycra (3 layers)
RM 15 (inc postage)
* sold AMANDA
SET E
4 helai shawl + 1 inner lycra ( 3 layers)
RM 15 (inc postage)
*sold NOAI
inner inner lycra ni, tak pernah pakai pon. sebab tak sesuai dengan muka. so lebih baik jual. kannnnn? huhu. kalau ade sesiapa yang berminat, boleh lah komen kat bawah entri ni ye. tak pon boleh pm kat facebook, Anas Suhada.

thank you!!   ^_^

terima kasih kerana membaca. have fun!

10 comments:

aZriNi said...

cantek! tp tak reti nak pakai laa..heee

anassuhada said...

senang je pakai nye azrini.. balut2 je...:)

noai said...

set a da ade yang mek???

anassuhada said...

dah ade lah babe. reserve untuk farahana. sorry.cube tengok yang lain. :)

noai said...

haha,,tape lah,,set b n c ade yg da booking???nk bli tok my mum,,

anassuhada said...

set b dah ade yang nak. set c,d ang e belum ade lg.

oh untuk yr mum, set c and e pon okey. kalau set d tu macam warna terang2. :)

noai said...

oh ya,,act tak pndai sgt pon nk pilih,,set c n e pon ok kot,,

noai said...

nk booked set e je lah,,still available ke??

anassuhada said...

still :) so komfen la eh. u pm i your address nant. then i bg detail. u ade fb i kan?

noai said...

k