Thursday, May 19, 2011

✿ 14 MEI birthday siapa?

assalammualaikum........

ehem! korang semua tengah excited tunggu detik detik 19/5 kan. sebab nur kasih the movie kan kan kan? alahai, dia dah praktikal, cemana nak pegi tengok sama sama sih.. 
awak, nak teman saya tengok nur kasih the movie tak.....

kalau dia jawab tak nak, menangis air mata darah lagi sekali lah nampak nye. dulu kempunan cerita lagenda budak setan. ciss.. 

eh korang tak ingat ke 14/5 ade ape? ala kejam lah korang nih. haha. malas nak cerita panjang panjang. bia gambar yang explain. 
so dah tau belom?tau tak siapa sayang yang di maksudkan? hahaha. 
jeng jeng jengggggg~~
kurang asam betul budak yang tulis happy birthday ni. macam tak ikhlas je. tulis happy birthday pon serabot. alahai.. saman kang. haha. sekarang semua main saman je. tak kira ape. sikit sikit saman. haha!

so korang dah tau ke belum ni birthday siapa? 

so its my birthday. segan nak mengaku. thank you for those yang wish. sangat terharu. tak sempat nak balas satu per satu wall post. so hope this post will help me to say thanks to all of you. thank you darling ♥.


Z stand for...............................
a) zakwan adha
b) zed zaidi
c) zahiril adzim
d) zamarul hisyam


which one?? thehehe

terima kasih kerana membaca. have fun!

10 comments:

ijatkomeng said...

aha...terbaik...hoho...untg dpt y bulat cmni..happy besday...

anassuhada said...

aiseh. bulat bulat ni yang tak suke ni. okey lah. nant ubah jadi bentuk segi 3. :( haha

thank you ijat! tapi dah belated lahhhh.

nur dhiya' aida said...

wahh . happy belated :) !!

anassuhada said...

thank you dhiya! :)

ijatkomeng said...

haha...y bulat itu cute...spe y ta suke...jgn diubah jdik len..hoho...tape2...epi belated r plk..ngee...

anassuhada said...

hoho ade ade je lah kamu ijat! ha okey2. thank you untuk yg belated pulak. :)

AiDa AzRyN said...

happy birthday yunk! ngeeeee.. dah tua.. ngeh3. ;D

Anyyss Shuhaimi said...

Eppy belated birthday!! :)

anassuhada said...

thank you aida :)
muke legend, hati cute tau. hahaha

anassuhada said...

anyyss, thank you dear :)