Saturday, April 02, 2011

✿ nak tau siapa juara gadis JOHOR??

assalammualaikum...

hye korang!!!.. kali ni nak update minggu lepas punye story. dah basi dah. haha. peduli lah. korang tau kan minggu lepas final pencarian gadis johor? errr letih gila. tapi best gila tau tak. hilang letih bila hati gumbira. penat pon tak rase.

okey. malam final pencarian gadis johor buat dekat ballroom the zone regency hotel. kami dapat sponsor baju dari AZM BRIDAL untuk malam final ni. so kena la catwalk segala bagai. errrr habis berlubang lubang kaki melecet.
err.. ni bukan gambar wedding kitorang okey. ini lah baju sponsor. cantik kan?terima kasih AZM BRIDAL!!! nanti nak kawen, boleh la mintak sponsor kat AZM BRIDAL lagi...  okey, lets begin..  
 semua finalist pencarian gadis johor...
baju kurung johor asli. 
masa final, kami di sediakan dengan 10 soalan. setiap peserta kena jawab 1 soalan. so yang dalam gambar kat atas ni adalah muka excited nak pilih soalan. bhaha. bismillah..
:
jeng jeng jeng
dapat soalan berkaitan dengan 1 malaysia. ^___^

nak tau siapa juara ? ok jom!
ha.. yang duduk tu juara nya.. kami panggil dia yurn. hehe. congrate kak yurn!! nak gambar lebih jelas, yang kat atas tu, pakai baju kurung warne hitam.
saya?? mesti lah bukan saya yang menang. saguhati je kawan kawan. tempat ke 5. ape ape pon, thanks buat mak, ayah, keluarga dan kawan kawan semua yang sokong dari awal hingga ke akhir. korang memang best! hehe.. siap buat entri and promote suruh vote segala bagai. semoga ALLAH balas jasa baik korang.... Amin.. 

terima kasih kerana membaca. have fun!

12 comments:

Ana Mardia said...

ok la tu dapat tmpat ke 5!!! tahniah jgk!!bangga tau!

anassuhada said...

thanks ana!!!!!. hehe.. itu je yang mampu dear.. belom rezeki anas lagi. :)

AiDa AzRyN said...

wah! hape2 pun tahniah tau! :)
Bila la nak wat pencarian gadis perlis pulak kan?huhu.. :P

anassuhada said...

terima kasih awak..
ha tu lah kan. nant ade lah tu. kalau dah ade nant, awak jgn tak join plak tau. :)

nelly said...

wow ..lawa tu !
memang patut menang .
^^

anassuhada said...

kannnnnnnn...
kalau nk jumpe die, die ade meniaga kat bazar karat jb. :)

Eddy Ezally Zuraidy Adnan said...

tahiah adah. walau tmpt ke5.
bangga dgn awak.

anassuhada said...

thanks elly. huhu..
takde ape yang nak di bangga kan pon lah awak... :)

akustik maxwave said...

haip..sory lmbt perasan..pe pun tahniah..ok da tu dpt no 5..len kli msuk competition len bley dpt no1 kot..bley la gtau pgtua kmpp..haha

anassuhada said...

errrr.. tak yah la bg tau die. nant cik mahfuz mengamok!. bhaha. thanks ye. insyaALLAH. nant cube lagi. :)

mynamealia said...

no 5 pon canteq jugakk..hehe..btw,tq folow sy :)

anassuhada said...

thanks a lot awak. biase biase je.

oh okey. welcome! :)