Monday, April 11, 2011

✿ aktiviti hujung sem part 1

assalammualaikum....

hujung hujung sem ni assignment pon dah takde, test pon dah habis, kelas pon dah takde. urhhh seronok nye. macam ni lah perangai budak malas. lompat lompat bila dah takde kelas. aigooo...

okey, sempena kehabisan test ni, ade dua orang budak nakal ajak keluar menghiburkan hati. kami pergi makan chicken chop yang paling murah di johor. nak tau tak kat mane?? haaaaaaaa... jom tengok gambar dulu. haha
tau tak ape tu? tak kan lah tak tau kannnnnn. yang tu otak otak. and yang putih tu, jelly kelapa. err bukan kelapa dara tau. bhaha
ini ais kacang hutan bandar johor. since anas form 1 sampai lah anas dah kat utm, still orang yang same jual ais kacang nih. sedap woo..
jeng jeng!!!!! ni chicken chop hutan bandar jb. sedap gila. tak tipu! dah lah murah. rm5 je sepinggan. memang puas hati lah nyah. no wonder lah orang beratur panjang gila nak tunggu table kan.. kalau tak silap, kedai ni bukak malam je. sape orang johor?? rugi lah kalau tak pernah pegi sini. so better korang pegi sini hujung minggu ni. memang berbaloi baloi. bhahaha.
*kalau korang perasan, blog ni asyik promote kedai makan and kedai baju je. haish...

selesai menggemok kan badan, kami ke bazar karat jb. seronok memang seronok. tapi habis pokai. 
puff polka dot dress by kznabihah | skinny jeans by princess | voir black belt | black jorjet shawl

lepas tu, kami ke danga bay. errr bosan. takde pape. ade orang ehem ehem je.. tepi laut pulak tu. hey, malu tau! kami dah la bawah umur. cis! kan dah terpakse tengok. hoho.

last sekali, kami pegi karaoke. menghilangkan stress. sejam rase macam 10 minit. kejap nye lahai. karaoke kat sebelah danga bay je. syiokkk wo. thanks yana & afee. 

demikian lah, aktiviti aktiviti menghilang kan stress sebelum final exam. 



terima kasih kerana membaca. have fun!

4 comments:

cokiedacomot said...

anas cantik :)

anassuhada said...

eh tak lah. comot je wak. bukan cantik. :)

AiDa AzRyN said...

nak karok jugak! T.T

anassuhada said...

aida, jom karok ngn anas!! cepat dtg jb.. :)