Wednesday, March 09, 2011

✿ steam the boat?

assalammualaikum.....

bila tengok gambar, mesti korang dah tau aku nak cerita pasal ape hari ni kan??? okey hari tu kite cerita pasal baju. so sekarang kite cerita pasal makanan. nyummmm nyummm. sehingga menjilat jari!

sekian lama aku mengidam nak makan steamboat, akhirnya dapat jugak. steamboat MUTIARA RINI terbaek!! serius nih. takde kelentong punye. service tip top. kemudahan pon lengkap. okey contoh nya:

1) surau. jarang tau ade kedai makan yang siap ade surau. siap sarung kan selipar kat kaki. pehhh... tahniah kepada rumate aku. sebab pelayan tu siap sarung kan selipar. hehehe. macam puteri kan??
2) toilet. walaupon ni macam setiap kedai ade, tapi tak kira. aku nak puji jugak!! bhahahaha. toilet dia bersih okeh. macam toilet highway plus. haha
3) layanan full mark!. 5x tambah air. 3x tambah kuah sup and tomyam. 2x tukar kuali. 2x tambah majerin. so korang agak agak, untuk berapa orang makan??? 
makan sampai muntah. bayar rm 18 sahaja. berbaloi tak korang rase?? huaaaaaa bak kate scha al yahya, sangat berbaloi baloi okeh. lantak lah korang nak cakap ape pon. aku tetap berpuas hati!
ha.... nampak tak muke puas hati kitorang tu.

so siapa yang rase rase macam mengidam nak makan steamboat, meh la datang kedai ni. *sejak bila aku jadi promoter nih. huishh.
no 29, talan utama 43, mutiara square, taman mutiara rini
kalau nak add kat facebook, ini email nya:
mutiaravillage@yahoo.com
jeng jeng. kantoi. kami berenam sahaja. peduli la nak kate kitorang makan banyak ke. makan macam 10 orang punye makanan ke. ade aku kesah! kami bayar okeh. jom jom serbu kedai ni.. 

.for utm student.
9 person FREE 1 person. (with student card ) 

terima kasih kerana membaca. have fun!

8 comments:

emma emon said...

alhamdulillah..kenyang...
sampai tesandar-sandar..
hahaa..

BisKut ChiPmOrE said...

sedapnya.. kat mane taman mutiara tu?

anassuhada said...

emon: aku sampai terbaring baring. cemane nih? cecite skit!!!. sape nak jawab kan quiz aku esok????

anassuhada said...

awak, taman mutiara rini tu kat johor. meh la datang :)

dib. said...

waaaaa best nyeh!! tp kat johor T___T
kat bangi ni skali makan 21 hengget. .

anassuhada said...

oh yeke. mahal nye wak.. meh dtg johor. boleh makan steamboat rm18.. huhu

lisazawanie said...

rm18 per person ea?
tp bes gile...byk gile kowt bole mkn smpai puas...cuti kene pg ni~~huhu~

anassuhada said...

ha'ah awak. rm18, makan sampai perut pecah. huhu... jom jom datang ramai2. :)