Thursday, March 17, 2011

✿ KZ NABIHAH inspirasi untuk semua wanita tidak kira saiz.

assalammualaikum....

ade lagi satu blogshop yang femos amos sekarang ni tau. nak tau kat mana??? okey pembayang pembayang nya adalah... owner blogshop ni orang kluang. dia sangat baik, sweet and sporting habis. hah. dah tau belom? okey lah. malas nak main teka teki ngan korang. nama blogshop ni TRENDY SHAWL OR KZNABIHAH. haaaaa..... mesti pernah nampak kat facebook kan? tapi korang pernah beli tak? alaaaaaaaaaa..... kenapa tak beli. rugi taw.



takut nak beli online sebab takot takde saiz??
tak suke beli online sebab takot barang takde kualiti???

KZ NABIHAH ade jual semua jenis baju. dari saiz S hingga ke saiz XL. so korang tak payah risau bab bab saiz. huhu. anas pon bukan nya slim river sangat. tapi dengan adenye trendy shawl ni, dah tak payah runsing tentang fashion. huyyeh! moreover, (*wah! moreover tau) barang barang kznabihah ini sememang nya berkualiti. no worries..

ada banyak barang yang anas suka dekat kz nabihah ni. nak tau ape die??? jom jom kita usha same same.
STYLO LAYER MINI DRESS FLOWER
  comel kan dress ni...
 WARISAN BATIK MAXI STRAPY DRESS
sweet gila kan? suke suke.
 VINTAGE NECKLACE
sangat cool okey. kalau di gayakan dengan any tshirt. ohmaigod. stylo mylo!
HAREM PANTS
harem pants ni tengah hot and spicy sekarang ni. nampak style gila bila pakai. serius!
MAXI DRESS WITH PUFF 
saya sudah beli. sangat sangat selesa and cantik okey. sopan je. sesuai untuk kemana mana.
so macam mana?? ade yang bertahta di hati? kalau ade, cepat cepat lah pegi oder. korang boleh usha usha dengan lebih lama kat facebook TRENDY SHAWL or kat blog KZ NABIHAH ni sendiri. 

eh, lupa pulak. jom la join giveaway dari trendy shawl ni. 
MARI MARI MARI.... 


terima kasih kerana membaca. have fun!

4 comments:

dib. said...

harem pants ??? macam cute je!

cik bihah said...

dah dtg terjah sini..hehehe ;))

anassuhada said...

dib: memang cute dear. yang penting style gila la kalau pakai. selesa pon selesa. cube la beli. :)

anassuhada said...

sis bihah: terjah jgn tak terjah. haha.