Monday, March 14, 2011

✿ jom sebok sebok di johor..

assalammualaikum....

baby blue puff tshirt from BATIK VALLEY. 

rase rase nye korang semua tau kan. ade ape kat jb this week?? hehehe. ade jom sebok sebok. okey jom tengok gambau....
ibu kesayangan saya. cantik kan?? hehe. saya sayang ibu saya!
sepupu gedik!. how dare u peace peace with my faizal tahir. nak kena lempang ke? hoho
here is my aunt. ade mirip2 ella tak?? cube tenung dalam dalam. 

gila! akim sangat comel okeh. rase macam nak culik bawak balik utm je. siyes!
ini lagi sorang. aku suke! rase macam nak bawak lari gi thailand. bhahahaha...

case 1 : itu kakak utusan kan??...
case 2: itu gadis johor tu kan???...
case 3: eh. eh. ini yang kat utusan tu kan....?

omaigod. mereke buat aku tersipu sipu malu sih. thanks korang.. nampak sangat korang rajin beli utusan kan. bagus! kakak utusan pon kakak utusan lah. haha. tapi yang paling penting, aku dapat jumpe si cantik ni di jom heboh!.... selama ni tengok kat blog je. hua hua. memang cantik. tip top!. 

ayun ayunar.....
*muka saya pelik. urh!

terima kasih kerana membaca. have fun!

12 comments:

naem glizzy said...

anassss!! awak pakai ape pon lawa okeyy!! suke tengokkkkk!!!

anassuhada said...

haish awak ni naem. mana ada lah.... awak tu lg cantik. kite suke tengok awak yg sweet mueet tu. hehe

geradotores said...

nice n sweet..hahaa
\

anassuhada said...

terima kasih aril yang hensem!! haha

♥ ch3nta Sadis ♥ said...

ko mmg canteq la yunk....^^

Miera Edora Marshall said...

saya suka sangat baca belog akak..seweeeet.:)

princess said...

ayun tu bdk sigs kan? macam de dlm sejarah penglihatan aku..di mana ek nmpak dia

anassuhada said...

ha kan??? aku pon. tapi tak de geng untuk mengingat kan kembali. aku rase betul la. die sigs..

sya hassan said...

makk aii.. cntik r kau.. jeles lak aq.. hahaha.. eyh2.. jap2.. tomok?? boypren gua tue der..haha

anassuhada said...

no lah dear. biase je. kamu pon cantik apa...

omaigod! really??? haha. mungkin dulu boipren kamu, but now, he's mine. wek wek... :)

Ayun Ayunar said...

yess kite sigs :) batch spm 2005 hehe :) anass pon sigs yer? Tapi memang familiar :)

anassuhada said...

kannnn? kite jr ayun rase nye. dulu ingt lagi. ayun pengawas kan.. wahhhhhhh. satu sekolah rupenye kite. ayun femes sgt. sampai dah tak kenal. :)

btw, best sangat dapat jumpe ayun haritu.. :)