Thursday, March 03, 2011

✿ blogshop paling laris??????????

assalammualaikum.....

hye all .. so how today? hari ni aku enjoy gila. kelas takde. free sepanjang hari. rase macam weekend pulak. then aktiviti dalam bilik hari ini adalah movie marathon bersama rumate terchenta. huaaa.. heaven gila!! 

okey okey. korang penah shopping secare online tak?? mesti pernah punye kan.. so pernah tau pasal Batik Valley? oh mannnnn....... rugi kalau tak pernah. serius. rugi. membazir usia remaja korang. eheh!. Batik Valley ni ade jual macam macam jenis baju, shawl, inner, skirt. dan yang penting, semua nya cantik cantik plus harga nya sangat sangat berpatutan. so kalau korang rase nak shopping, tapi malas nak beratur kat kaunter , malas nak drive ke mall, malas nak berdiri pilih barang, and etc, boleh la pergi ke page BATIK VALLEY ini. 
nak tau ape yang paling hot kat batik valley tak??  puff military jacket. memang laris gila. dah berapa kali ribu restock dah. sekelip mate je dah sold out. tak tipu punyeeeee!

ini antara testimoni pelanggan :)


BLACK RUFFLES SLEEVE BLOUSE 
 BLUE LONG SLEEVE PUFF TOP
BLACK PUFF MILITARY JACKET

ape tunggu lagi? jom serbu!!! 

terima kasih kerana membaca. have fun!

6 comments:

Rozana Razali said...

jom shopping sini jugak.. =P

http://adzrazali-blogshop.blogspot.com/

An online accessories store, selling accessories that are directly imported from Korea and China. All the items are BRAND NEW. We will check the quality of the items before sending them out.

nurayunni said...

kena terjah jgk la mcm nie..

anassuhada said...

rozana: huhu.. okeh yang. :)

anassuhada said...

yuni!!!! memang wajib terjah.. rugi tau kalau x terjah. huhu

[sutera kasih] said...

canteklah!!!nk terjah ni

anassuhada said...

jom jom terjah ramai ramai. hehe..