Monday, February 21, 2011

✿ finalist Pencarian Gadis Johor....

assalammualaikum....

fuhhhhhh....... berakhir sudah segala debaran. eh jap. korang bace utusan tak?? haiyo.. wokeh, dalam surat khabar utusan hari ni, ade senarai finalist pencarian gadis johor.. fuh fuh fuh... 

tu diaaaaa.... so korang dah tau lah kan sape finalist pencarian gadis johor? okey2. mula mula sekali, nak ucap kan beribu ribu kali terima kasih kat korang korang yang sudi support aku dari luar dan dalam. wahhh! terima kasih sebab sudi vote aku tanpa jemu. bhahaaa.. ayat macam pemenang anugerah berita harian je kan.

okey. actually, kitorang dah tau keputusan since jumaat malam. and sabtu tu kitorang ade aktiviti memasak, jualan akhbar tu semua. tapi pihak organizer tak bagi hebohkan pasal result ni dulu. so sesape yang ade kat angsana sabtu lepas, dapat lah tengok kami kami yang tak seberapa ni. 

nak tahu ape jadi kat kitorang sabtu ahad tu??? boleh. tapi bukan sekarang lah. tunggu ye... 

coming soon...........

terima kasih daun keladi, doakan aku final nanti.........


terima kasih kerana membaca. have fun!

No comments: