Wednesday, February 09, 2011

✿ ANASSUHADA DAN ANWARHADI????

assalammualaikum.....

sedih gila tengok blog nih. dah bersarang sarang dah. yela. dah berapa kurun aku tak hapdet. macam kipas kat bilik korang jugak la. kipas tu ade. tapi tak di gunakan sebab tak de orang. so korang rase ape jadi kat kipas tu? haaaaa..... comfirm macam macam jenis sarang ade. ngaha..
nuranassuhada taw. not nurana shahada

okey hari ni bukan nk cerita pasal sarang. bukan nak cerita pasal kipas. tapi nak cerita pasal pencarian gadis johor. korang tau kan? sekarang ni dah start voting. organizer dah pilih top 20. so sekarang ni, orang ramai sibuk mengundi untuk pilih top 10. top 10 tu akan ke final.
alhamdulillah, syukur. Cik Anassuhada ni tersenarai dalam top 20.. tapi tapi tapi.. sekarang ni, dia memerlukan bantuan kalian semua. rakan taulan, mari mengundi! yeah.. cuma tolong like gambar. yang lain kita serah kan kepada organizer. eh salah! kita serah kan kepada ALLAH s.w.t.

cepat cepat!!
undian sebelum 19 februari 2011.

kalau ade rezeki, syukur alhamdulillah. kalau tak de nak buat macam mana kan. tak kan nak bunuh diri pulak. haish!.

OKEY. ape yang korang kena buat ialah :

1) like SINI 
2) like SINUN pulak. 

aku tau, ramai dah tak view blog ni, sebab dah bersarang, kan? so, meh hilang kan sarang sambil tengok ANWARHADI . attention, tajok entri hanya kontroversi bukan realiti. blup blup. aku pon baru je tengok semua video dia. sumpah best!




ahah! terguling guling korang gelak kan??? malas nak cakap banyak. 
only 3 words :
kagum
terpana
best

no more eeeuuuuuwwww eeeuuuwwwww. 
.peeps.


terima kasih kerana membaca. have fun!

11 comments:

NARDtheNERD said...

good luck.
anwarhadi is awesome.
:))

anassuhada said...

terima kasih yang..
anwarhadi awesome, anassuhada pulak?? haha.. :)

Hannan Al-Qudsey said...

gudluck dear.. wah..best gile video tu.. sapakah mamat tu eh? hehehehe

anassuhada said...

terima kasih yang..
oh itu anwarhadi. die selalu buat video. ade kat you tube. best2 tau video die. suke tgok!

Aqila Safuan said...

sayA PUN SUKA ANWAR HADIIII! die sgt kelakar dan kreatif : )

anassuhada said...

betol betol. first time tgok, terkedu kejap. macam tengok iklan pon ade.. :)

bukan photographer said...

dah tolong undi dah..hehe..
anwarhadi kan budak tesl..sebab tu bi die power..tapi memang best la video dieww..haha

anassuhada said...

bukan photog: terima kasih beribu lemon te en bukan photog!!! huhu

yup tup. die budak tesl. no wonder la kan.. tp serius, best!

anassuhada said...

oh yeke wak?? haha. malu nye.. terima kasih tau.. :)

Dhia Delisha said...

cantik gambar2...

anassuhada said...

terima kasih awak :)