Tuesday, January 18, 2011

✿ photoshoot | memotret & imran

assalammualaikum.....


dah setengah bulan masuk tahun baru. tapi ni 1st photoshoot dalam tahun 2011. yela. saya ni model cikai je. tak cantik mane pon. nak di banding kan dengan fatin liyana, fatin suhana, irine nadia, sis nurul, nisa Kay, and ramai lagi lah. memang jauh panggang dari api lah kan.. diorang tu memang lahir lahir dah gorgeous. ngehehehehe.  yang penting diorang memang terbaikkkk.. sikit pon tak sombong....

okey, hari ahad yang lepas, takde plan pape pon sebenarnya. kurung diri dalam bilik. niat di hati nak marathon movie you are beautiful. haaa,,,tau tak cerita ape tu?? mesti lah cerita korea. best okey. pegi tengok sekarang! tapi tup tup, encik azrin salleh ajak shoot. azrin salleh tu organizer pencarian gadis johor hari tu...
abang imran abdul latep pon ade sekali. enjoy gila... 
long puff dress by trendy shawl | shawl kasih by radiusite | black belt by voir | sweet & casual accessories 

yezzaaa , here is nor emalina. my rumate since 1st year lagi. die memang sporting habis. aku berkongsi macam macam cerita dengan dia. cerita sedih, cerita tak sedih, cerita kelakar.... semua jenis cerita lah senang. ngahaha. baik orang nye. boleh lah buat menantu. cepat cepat, gi usha blog die kat SINI. hehehe.


terima kasih kerana membaca. have fun!

14 comments:

emma emon said...

ahakksss...

menantu laaa sangat ye dakk..

anassuhada said...

manantu lah. bukan anak hantu.. hehe

bukan photographer said...

macamne dengan keputusan pencarian gadis johor tu??

Nadia H. said...

u r beautiful is so last yearrrrrrrr..haha..

haah weh, cane result hari tu?

anassuhada said...

bukan photg: belom tahu lg la... diorng nk buat dekat batu pahat pulak dis week. cari ramai penyertaan. :) so after batu pahat tu, baru keluar result.

anassuhada said...

nadia: weh, aku geram tengok baju msia kau tu. mane beli??? aku nk gak.. ala... aku baru nk tengok u r beautiful tu. lepas ni mary me mary plak. dah tgok??? haha. belom tau lg babe. diorng nk buat interview kali ke2 plak. kat bp. so org yg dekat area2 sane bole join. yg mane x dpt dtg yg kt jb hari tu :)

Nadia H. said...

beli kat lelong.com.my try la search..marry me mary tu dh tgk tp x abis ep 1 je dah boring haha sbb heroin dia x comel kot dah la serabai nyampah aku..tgk la running man, bkn drama tapi variety show..lawak gila kot..

anassuhada said...

oh yeke? haha. aku tak tengok pon lg. satu per satu. tp yg penting hero die. kalau hensem, kompem smgt nk tgok. hahaha. la yeke. aku cari baju tu. cantik!

Siti Safiyyah said...

wahh glemer..jadi model gitewww..haha ;)

fariehan ibrahim said...

lol, cntik, style2!
keep it up gurl. xD

anassuhada said...

safiyyah: mane ade lah. model cikai je pon... :)

anassuhada said...

fariehan: terima kasih banyak. :)

cik NAD -miszhelena- said...

chantek la dress tu sys. =)

anassuhada said...

hehe.. beli kat trendy shawl. cube la tengok kat fb .. taip je trendy shawl. hehe. thanks syg. :)