Sunday, January 09, 2011

✿ minggu pertama yang penuh dup dap dup dap.

assalammualaikum....

minggu ni minggu hoyyeh hoyyeh! tau tak ape tu? alaaaaa, lebih kurang minggu mengeluarkan duit dengan deras nye lah. oh, neway, ptptn dah bagi aku duit. i love u lah abang ptptn. ngahahaha. 

baru minggu first, biasa lah kan. mane lah ade assignment lagi. masuk kelas pon, otak tinggal kat cs. cemane tu?? err. minggu first ni ala ala minggu suai kenal lah. walaupon hakikat nye dah kenal sangat ngan bebudak kelas tu. 
bau diorang pon aku dah boleh cam. waaaaaa.......

batik valley ruffles sleeve blouse | rainbow shawl | sweet and casual necklace

so sabtu lepas ade kem dengan junior kat desaru. haaaaaa time ni lah nak buli balik.. macam movie BULI BALIK tu. hahahaha. teringat time kitorang kena dulu. pukul 3 pagi beb, kena kejut, bangun dengan kelam kabut. mase tu memang main capai je ape yg sempat di capai. kalau ingat balik, memang lawak! ade yang pakai baju tido. ade yang pakai tudung tapi baju tak sempat pakai. eerrr ade ke? haha... last last kena jalan itik. dah tua tua kena jalan itik, malu beb!!! nasib baik semua orang tutup mata.......

hari ni kitorang lepak the zone. bukan yang clubbing2 tu okey. ade bace paper UTUSAN tak? pihak utusan ade buat pencarian gadis johor kat the zone. so aku pon pegi lah try test. tambah pengalaman. memang seronok. semua juri baik baik belaka. ewaahhh. ni bukan ayat nak mintak markah lebih ok. ikhlas dari hati. nervous jangan cakap lah. MasyaAllah, rase macam nak gugur jantung. keputusan keluar 15hb, ntah terpilih ke peringkat seterusnye ntah tak. ramai yang cantik cantik tadi. 

so ni lah semua pembantu peribadi aku. hahaha. tak lah. diorang ni semua kawan dunia akhirat aku. terima kasih banyak yana, izyan, eka, ema. heeeeee.....
muke nervous okey. nak senyum pon ketat je.
nampak tak tu? buku nota kecil aswara. jangan main main, study taw!!! haha

baju last minit. tak tahu pon kena pakai kebaya sebenar nye. cis! so tu lah hasil nye... hurmm.. takpe lah. percaya pada rezeki Allah. perkara wajib lepas interview adalah makan. sebab before interview tak boleh nak makan. cuak kebebeh.
haaaa. baru boleh senyum longgar longgar. 
yang pegang nasi tu yana, yang macam pelangi tu saya. hahaha

gambar tak cantik. kamera henpon je. dslr tak dapat lagi. 

terima kasih kerana membaca. have fun!

8 comments:

emma emon said...

kah kah..muka aku rasa macam nak pang je..

anassuhada said...

hahaha. meh aku tolong pang kan meh. eleh ok lah tu. rumate aku hana tajima wehhhhhhhhhh...

bukan photographer said...

wow..setelah lama mencari orang pakai tudung pelangi..ingatkan xd yang nak pakai...sweet...

munna said...

ohh.. duipt ptptn dah masuk ye... meh belanja kak munna asikrim seketol..

AiDa AzRyN said...

whoa! blanja cendol 3 bungkus.. boleh?

anassuhada said...

bukan photog: ha tu lah budak pelangi. kelakar pulak rase bila pakai macam tu.

anassuhada said...

kak munna: ptptn tak banyak pon kak. kecewa... huhu

anassuhada said...

aida: cendoi??? haha. aida lah belanje anas. puhlissss. :P