Saturday, January 01, 2011

✿ malam hello hello 2011.

assalammualaikum....

welcome 2011. welcome!! semoga penuh makna dah keberkatan. Aminnnnn....
 thank you pakcik google!! 

aku tak pegi tengok bunga api pum pam pum pam tu. korang pegi eh? cis lah korang. kaki tangan aku kena ikat lah. so tak dapat pegi sambut new year. 

aku terpakse kemas barang barang. UTM dah seru nama aku tuh hah. kejap gila cuti wehh.. dah lah barang banyak. maleh betol nk kemas. rase macam nak angkut satu rumah ni. senang sikit. tak de yang tinggal. kannnnn...? 

masa aku busy mengemas, ada lah satu motor ni. die punye bunyiiiiii, peh!!!! kalah helikopter dato' K weh. bergegar rumah aku. tapi aku ok je. selang 5 minit, lalu lagi. damn! dah mula berkata kata dalam hati. selang lagi 5 minit, hamek kau. prengggg prennggggg prennnggg ... kuat gila babunnnn. semua orang dah start maki hamun di malam tahun baru. hahaha. 5 minit lagi, aku rase semua mat rempit sambut tahun baru dengan cara macam tu. ayah aku nak keluar bawak parang. tapi parang hilang pulak. so tak jadi. ngahaha. 5 minit lagi, mereka mereka lalu lagi, tapi di iringi oleh seorang pakcik yang sedang mengamokkkk. hoooreyyy! padan muke kau mat rempit yang takde otak. kau mengganggu ketenteraman awam.

happy new year untuk semua. 
semoga tahun 2011 memberi 1001 makna buat kita semua. buang yang keruh, ambil yang jernih ye kawan kawan. sebab yang keruh tu banyak klorin. tak bagus untuk kesihatan. azam tahun baru?? tak yah cerita lah. mak aku kate, azam kita, tak baik bagi tahu orang. sendiri simpan sudahhh. kang tak tercapai cemane??? nak kena tulis macam ni pulak,
  " azam tahun ni tak tercapai. hope tahun tahun akan datang lebih baik".
huiiii tak mau ah! kan ke malu tu nyahh oiii. lebih baik, simpan sendiri. tak yah nak bangga bangga. hee

terima kasih kerana membaca. have fun!

6 comments:

AiDa AzRyN said...

Kalau azam tahun lepas tak tercapai,transfer je ke tahun ni...

Mudah-mudahan dapat tercapai la.. :)

anassuhada said...

ha itu lahhhh. diri sendiri tahu sudah keee. kannn. hehe :)

ejulz said...

sMoga tercapai azam yg x tercapai lg tu.. ;)

anassuhada said...

haha. azam eh. tak tau lah dah tercapai ke belom. :)
neway, thanks :)

n!da said...

happy new year cik anna. ^^

anassuhada said...

happy hew year juga nida!! kejap je dah 2011. :(