Monday, January 10, 2011

✿ entri bersambung.....

assalammualaikum.....

esok johor cuti... korang tak kan??? haha. padan muke. 

neway, nak sambung entri semalam sikit. aku tak perasan pon, interview semalam tu masuk paper hari ni. ye lah, orang tak sempat nak beli paper. kelas dari pagi sampai petang beb. bukan sengaja tak mau bace paper. ecehhh.. kukuh kan alasan tu? hehe.
haaaaa.. yang atas, bukan yang bawah okey. takde nye diserang anjing bagai. . memang best la. special thanks to UTUSAN sebab anjurkan contest macam ni. 
ni antara peserta yang ada. see? gorgeous2 kannnn... aku pon kagum ngan kecantikan diorang. Subhanallah... bukan ni sahaja tau, ade yang dah balik. semua sekali peserta semalam ada 25 orang. dengar cerita, nak buat interview kali ke-2. buat mereka mereka yang tak sempat hadir semalam. hehe. 
green kebaya | shawl rainbow anting anting | sweet and casual accessories 
gambar cilok dari encik photographer. 

keputusan untuk top20 keluar khamis ni rasenye. sebab ade yang kate 13, ade yang kate 15. kita tunggu je lah nanti. list top 20 tu akan di vote oleh para pembaca utusan. 10 peserta yang dapat undian terbanyak akan dapat pergi final. hadiah dia memang meletop. mudah mudahan dapat la............

johor the best!

terima kasih kerana membaca. have fun!

8 comments:

anishamzah said...

yeah johor cuti esok ! hehe

org2 johor ni sume manis2 kan :)

anassuhada said...

yeah yeah.... dapat cuti free. tak yah gi kelas. hihi.
HAHA. betul betul. orang johor manis manis. pfftt. :)

n!da said...

lor? knp die xbwt utk setiap negeri. mesti havoc. johor je? xaci xaci! huhu

anassuhada said...

nida: haha. takpe. nant anas cadang kan. ewahh.

Nurulbadiah Lai said...

syggg sis..good luck

anassuhada said...

sis nurul : tengkiu very very much la kakak cantikkkkkk. :)

Nisa A. said...

good luck dear :D

anassuhada said...

thanks nisa :)