Friday, January 14, 2011

✿ bulan 2 ade salji kan?

assalammualaikum...


playfull kiss.
 aku tengah gila cerita ni sekarang. hehe

sejak sejak gila tengok movie korea ni, rase teringin pulak nak ke korea. ade sape sape nak join tak? bole jumpe lee min ho. sumpah hensem gila dia tu. ngeheehee. aku yakin, semua budak perempuan kenal lee min ho. alah, yang berlakon cerita boy over flower and personal taste tuuuuuu. kalau tak kenal lagi, lee min ho ni jadi model untuk etude house. cube la usha usha. gerenti cair punyeeeeeee..... dah la hensem, cool, caring daring taring lagi tawwwww. pada pandangan mata kasar, memang lengkap lah. tapi tak tau lah hati budi kan.. em ade tak lelaki malaysia macam lee min ho? angkat tangan sikit... 
 lee min ho.

tau pasal GOP tak? GOP tu global outreach program. yang aku nampak sekarang ni, GOP tu macam benda wajib yang kitorang kena buat, before grad. nampak macam seronok kannn... tapi, nak seronok tu, kena lah bersusah payah dulu. kami masih dalam perancangan, belum dapat kelulusan dan kata sepakat lagi. kalau ikut plan, program ni bulan 2 tahun depan. antara nagara yang jadi pilihan, china and korea...

nak tau sebab ape aku suka??? hehe. kalau pergi Beijing, China, boleh lah shopping. alahai tolong lah banyak duit time tu. kalau pergi korea pulak, aku nak pergi pulau jeju. siyes cantik gila tempat tu. lagi pon, boleh aku jumpe lee min ho. hahaha. agak agak boleh tak terjumpe? kalau terjumpe, aku nak peluk die terus. bole tak??? ngahaha.... 

hakikat nya, aku tak kisah pon, asal kan objektif and matlamat utama GOP ni tercapai. pergi sana pon, bukan saje saje, ade tanggungjawab yang perlu di selesaikan.  tapi tapi. nak pergi time winter boleh tak???. huaaaaa....
nak macam ni jugakkkkk!
*kak, pinjam gambar ye. 

terima kasih kerana membaca. have fun!

6 comments:

Ana Mardia said...

amboi dieeeeeeeee....nak ikut g koreaaa

anassuhada said...

jom lah ana. tapi nyorok dalam poket baju anas. mau??? hahaha

emma emon said...

ngaaaa....nape muka pakwe aku ko tempek kat sini haaa???

cisssss...

Queen M said...

kamu! sy nga tgk cite personal taste skg! sgt lah kacak lee min ho dlm tuh! rase cm nak plok2 xmo lepas! hahaha..kalo nk g korea,AJAK taw! :P:P

anassuhada said...

pffffttttt!!!!

mon, sejak bile lak die jadi pakwe kau??? haha.jgn berangan.

bluek!

anassuhada said...

queen m, sweet gila kan die. rase macam terbang2 je tgok cerita tu... kalau semua laki msia cam die, komfem! aman damai. haha

jom la awak. boleh kite berebut lee min ho. heheheh