Wednesday, December 01, 2010

✿ boleh terang hati ke camni??

assalammualaikum...

exam sudah habis. yabedabeduuuuuu... tawakal pada Allah. walaupon aku antara yang terlambat habis exam, tapi yang penting habis. kann..

tadi dengar radio era, ade pendengar ni bagi tips sempena musim musim exam ni. tips untuk terang hati. macam ni. malam before exam tu, pegi cari kelip kelip dan makan. lepas tu tido. esok pagi insyaAllah terang hati. huahua.. style kan. terima kasih encik pemberi tips. mungkin bole di cube untuk sem depan. haa adik adik yang spm, mungkin anda bole cube.. phew!

cerita pasal kelip kelip ni kan, teringat pulak. mak kate, kalau tempat tu banyak kelip kelip, makne nye tempat tu ber ber ber hannnnntuuu. ayok. so memang aku tak kan cari la kelip kelip tu kan. mintak maap encik. tips lain please. weee...

p/s: hari ni tade mood nak bergosip lagi. bagi aku tido puas puas dulu. dah bape kurun tak tido ni. taw taw!


terima kasih kerana membaca. have fun!

13 comments:

AiDa AzRyN said...

whoa! dah abis exam eh?hehe..
eheemmmm2... lawo tudung anting2 tu.. hehe.. :D

anassuhada said...

aida: elehai. awak dah lame habis exam kan? kan kan... hehe. anas baru nak heaven ni. terima kasih aida. shawl tu mmg cantik sgt. =)

ejulz said...

gud luck..

anassuhada said...

oppa: iye awak. haritu saya beli kat kota. =)

anassuhada said...

ejulz: eh eh. gud luck untuk ape? sy dah habis exam lah. hihi

Solihin Zubir said...

ceh.. kalau camtu, baek telan mentol je.. hehehe..

anassuhada said...

haha. pon boleh awak. jemput lah. nant kalau dah terang hati, bagi tau anas ye. weehuu

bukan photographer said...

same la baru abes exam..
kol 11 td abes..
huhu

anassuhada said...

oh saya habis semalam. heaven gila dok rumah taw. huhu. ^_^

KimiCnoL said...

selamat bercuti ;)

ADA AWARD NTOK AWAK
"1.Coolest Blogger Award??"

anassuhada said...

terima kasih encik kimicnol. =)

nuyuEna said...

wah2..comei la shawl tu..cmne pkai cmtu ea..?kite pkai cm selekeh giler..aish~

anassuhada said...

haha.awak ni nuyuena.ada ada je. selekeh jugak tu. betolll. saya ,men balut je tu dear. :)