Monday, December 27, 2010

✿ saat santa tak sampai sampai rumah aku.

assalammualaikum....


lama gila tak hapdet. mintak ampun. busy lah. tolong santa bungkus hadiah. haha

semalam punye semalam, aku tunggu mr santa tak sampai sampai. tak jumpe rumah aku kot. kecewa aku. baru nak mintak die canon 60D. ngahaha. sesenang je dapat 60D turun dari langit. 
selamat hari natal buat kawan kawan yang beragama kristian. 

bersepah orang berkhelah kat pantai. bawak periuk, bawak kuali, bawak dapur gas pon ade woi. betul betul punye berkhelah. haha. yang jalan pegang pegang tangan kat tepi pantai pon adeeeeeeeee. kenape lah mesti pegang tangan. pegang lah tudung ke. baju ke. tangan sendiri ke. kan senang. tapi mak aku kate, time bercinta je macam tu. nanti dah kawen, amek kau. jangan harap nak bercintan cinton macam tu. ala ala loving couple. ceh! kompem kena jage anak kau yang huru hara bila nampak air laut tu. si lelaki? kompem la duduk rilek rilek. hisap rokok bawah pokok. konon2 cool la.. hahahaa.


korang buat ape 25hb haritu? mesti pergi shopping kan? alahai. sumpah jeles. year end sale bebeh. YES YES YES!!! aku main tembak tembak je. dengan photographer2 dari johor. best! diorang ni sporting habis.

leftblock junksale floral maxi dress | celina brown inner | unbranded black belt | 
double jamaica shawl  | diva black necklace
black maxi dress | double shawl from local market | brown arabian belt |
 fabiano ricco white wedges 
nicole stripe blue top | batik valley military puff jacket | skinny Levis |
black cotton shawl 
  
3 persalinan tau. dah macam pengantin pulak.

ini gambar yang sempat aku cilok. hehe. kalau korang nak berurusan ngan salah sorang photographer ni, boleh la pegi kat SINI or SINI. don't worry. mereka sangat sporting.

minggu depan dah start kelas. jom pegi beli pensil box baru. yang 3 tingkat punye. pensil warna yang 36 batang. hahaha. lepas tu kedekot bila orang nak pinjam! cis lah.

kenapa macam sekejap je cuti nihhhhhhh 

terima kasih kerana membaca. have fun!

21 comments:

n!da said...

krismas saye pegi uma jiran.
meraikan je. tp ape2 pn xsentuh.
dorg pn mcm tau2 je siap bagi air kotak.

ekceli dorg ade serve kfc. tp ktorg datang lambat. melepassss..

My Bloggie ! said...

nicee picture :)

anassuhada said...

n!da: oh awak pegi tengok diorg celebrate ye. best nye.dapat jugak intai2 adat resam agama lain. hehe.
alahai rugi nye. kenapa lambat, kan dah melepassssss :)
sesetengah org mmg fhm and hormat agama kita. bagus kan.

anassuhada said...

my bloggie : terima kasih banyak :)
credit to photographer. mereka sangat hebat!

My Bloggie ! said...

model pun cantek :)

cik zell said...

wow..gojesh!!!cantik-menarik-tertarik-ko-memang-dabomb!!hahaha...

Syed Hilmi Syed Yahya said...

cantik dua-dua gmbar 2....

anassuhada said...

my bloggie: masyaAllah . terima kasih awak. :)

anassuhada said...

zell: haha. dabommm kebabomm. gojes ape tu. selekeh je. makeup sendiri weh. aku men hentam je tu. huhu

anassuhada said...

syed hilmi: td nya 2 gambar. now sudah 3. lengkap 3 persalinan saya. huhuhu. terima kasih. credit to all photog yg terlibat. :)

Nisa A. said...

u are so gorgeous my dear :)

anassuhada said...

oh nisa. u superb gorgeous u know. i like ur style. :)

~eZmALiZa~ said...

cantik nyer photo..hehe.. :D very nice la dear...

anassuhada said...

bukan photog : okey dah jumpe dah. hahaha. :)

anassuhada said...

ezmaliza: credit to semua photog wak. pandai diorg amik gmbr . kita biase je. xcantik mana pon sebenarnya. huhu

bukan photographer said...

dah jumpe dah??tido mlm ni senyum sampai ke telinga la nmpknye..
=P

syira aka sepatu hijau said...

salam


hujan kot ..tu yang tak mai tu :D

Nurulbadiah Lai said...

anas..sis uke yang pink tu..ya ALLAh cntik giler..nmpak ans ayu sgt2..:)

then yang last tu..nmpak cool and sempi je..sapa tangkap?din ke syg?

anassuhada said...

bukan photog: tulah. sampai telinga tawwwww. baru seronok tidoooo. haha.

anassuhada said...

syira: wow!! kasut tu sgt gorgeous!. hehe. tulah. santa terkandas kot wak. takpe lah.

anassuhada said...

sis nurul sayang,, hehe. jgn la puji lebih lebih. sis tu comel,cun,cantik. semua ada.

bukan din sis, photog2 lain. haritu anas ade photoshoot ngan diorang kat mersing. :)