Saturday, December 11, 2010

✿ peserta KAMILAH BINTANG ade 7 lah. bukan 6!!!!!

assalammualaikum....

ceriaaaaa.. ceriaaaa... ceria dunia muuuu..
aku bukan buang tebiat. tu trademark astro ceria. aku suke tgok astro ceria. so what?? daripada astro ria tu. cerita ulang ulang je. sampai dah hafal dah jalan cerita. then, banyak gila drama indon. indon sane indon sini. tapi aku layan gak kadang kadang. mihiiihii. 
hamboi. posing sakan budak budak nih. 

sape budak 6 orang tu??? posing macam rockstar je. neway, astro ceria ade buat pertandingan macam akademi fantasia tu. tapi untuk budak kecik cili padi. name program tu kamilah bintang. every friday, 5.30 pm. wahh. siap iklan bagai. huahua. dia ade ulangan. jumaat jugak. pukul 9 mlm. pertandingan ni, every week akan pick 1 pemenang. hadiah die, duit 10k untuk sekolah si pemenang. kalau every week menang? tak ke kaye sekolah kau. weehoo. gerenti pengetua sekolah sayang kau. kannnnnn...
alahai comeyyyyhh. macam alif aziz pon ade. macam akim af pon ade. kan kan???? juling mate waa tengok.  aku suke dia nihhhhhhh. tapi die nyanyi biase je. kate orang, tak kaw kaw!. macam tak berape nak best la. cume die hensemsss, macho, bergaya. wahhh. takpe aiman, kalau tak dapat jadi penyanyi, jadi model okey?
dayang ni pulak kire macam top singer la. minggu lepas die dapat 10k tu. suare die, pehhhhh! tak macam budak 14 tahun. dah macam 41 tahun dah. huahua. yang penting, tgok tu... 33kg? ringan nye kau dik. one more thing, she can play guitar. jeles!
budak ni comel. siyes wa cakap sama lu. bukan muke je comel. tapi dengan suara suara sekali comel. serak basah beb. minggu ni die pulak dapat 10k tu. ehem! orang johor okeh. phewiiit. eh, jangan main main okey. berketurunan raja tu. em em emmm...

wah rambut you. gorgeous! hihi. orang seromban. kire geng geng rumate aku la ni. ema, kau kenal tak budak nih? kot kot jiran kau ke.. bole kem salam. cakap kat die, name die sedap. Qistina Amira.  
budak ni kecik. tapi cuba kau tengok kat keistimewaan tuh. penah meyertai persembahan di dalam serta di luar negara. tip top kaw! ni baru betol cili padi. 
rupa nya die ni paling kecik. baru 10 tahun. tapi suare.. mak aih. sedap nak mati. wani ni top singer jugak. cume minggu ni , 10k tu bukan milik die. Alhamdulillah. mahir mengaji Al-Quran. bagus bagus. 
haaaa... yang ni paling meletopsss. budak ni berbakat besar ye. cube tengok kat keistimewaan. peh!!! dah pegi Jepon beb. wakil Malaysia. joget joget. pum pam pum pam. siyes wa minat budak ni. suare die jangan cakap la. Mas Idayu dengar pon nanges and cepat cepat resign. huaaahuaa. tapi apesal kat gambar ramai ramai tu budak ni takde? mungkin sebab die ade show time tu. so tak dapat join. think +ve . aku saran kan korang, kalau nak vote, vote budak yang last ni. hihihi.. taw taw!

best kan zaman kanak kanak.

terima kasih kerana membaca. have fun!

21 comments:

AiDa AzRyN said...

comel2 diorang kan?^^

Ana Mardia said...

nak vote yg last tu!!pelisssssssssss

anassuhada said...

ha'ah aida. yang last tu la. superb. comel gila. haha

anassuhada said...

eh ingat ana dah tido. ha. vote lah. vote banyak banyak tau. haha

zahidah dihaz said...

rasanya macam lama sangat dah tak menonton rancangan tv... asyik ngadap laptop online, tak pun tengok drama korea je....

Hilang ingatan?!

Memorabilia said...

smalam 1st tgk kamilah bintang...best gak layan.....follow u

anassuhada said...

zahidah: wahhh. jgn begitu. kena tgok tv. layan berita berita semase. huhu.. neway, cite korea ape awak ade? nak sikit!

anassuhada said...

memorabilla: baguih baguih. malam ni tengok bintang kecil pulak tawww. huhuh. tv9.

cik zell said...

omo..omo..omo...harharhar..
bajet la lu....

little cart00n said...

sore dorg bagus2 jugak kan? :)

anassuhada said...

zell: eh kenape kenape?? betol lah. aku join kamilah bintang tuu. hihi..
vote la weh.. vote lahhhhh..

anassuhada said...

cartoon: ha'ah. yang paling bagus suare budak kecik yang last tu la. haih. meleleh leleh air liur bila dengar. :p

cik zell said...

ceyt!!

Fxysche Nas said...

mase kecik2 dlu nyanyi dlm jamban je.
wuuuu T_T sedih2
ehem..Aiman tu hnsem gk ye..
xpenah plak tgk bnde ne..=p

miSzRiE said...

erk..yg last skali tuuhhh........lol

fya zainal said...

alaaaa comelnya budak yg last ni hehhe^^

Sepi tanpa mimpi said...

14 tahun? erk mudalah. haha

FAST-RULE said...

hhaa. yg last paling stylo !

bukan photographer said...

mas idayu resign sbb xsanggup tgk industri muzik hancur..wahaha

anassuhada said...

bukan photog: hahaha. siot je. takpe takpe.

DisplAYnAmeXpEnt!ng said...

smart-2....!! smuew nyek chumil n encem-2 belake...!! hehe.. yg bawa ckliw tu an mtew dyew mcm brong antu ...!hahaha