Tuesday, December 07, 2010

✿ jom berblogrunning...

assalammualaikum...

penat seyyyyh berblogwalking. tapi tak kurus kurus jugak. haih haih. tips nih tak bagus lah. tak mujarab. now, ade orang ajak aku berblog larian pulak. mungkin dengan cara ini aku akan lebih cepat kurus. choiiii. huahua. bukan lah weh. blog larian ni bagus tau. tak yah nak bukak banyak banyak page kalau korang nak blogwalking. 1 page, 5 blog terus kau bole bukak. kan senang. tp kalau 5-5 blog pasang lagu, macam huru hara sekejap la. kannn...

dua gadis gorgeous ini telah meng-tag aku. neway, thanks ye ana mardia dan nuyuena.

nak tau lebih lanjut, bole klik kat gambar di atas. sekian~

saya suka berblogwalking kerana di samping dapat mengisi masa lapang, saya juga dapat menambah kenalan. bukan hanya kenalan di Malaysia, malah mungkin juga kenalan jauh di seberang lautan. ewahh. selain itu, berblogwalking dapat meningkatkan pengetahuan saya tentang ilmu ilmu ghaib semasa. 

opss ter 30++ patah perkataan. terlebih sikit. kire halal je la eh abang organizer. thee.

saya tag kepada:

terima kasih kerana membaca. have fun!

15 comments:

nazirulhazwan~ said...

babe. thanks tag den yer. tp kan den da join lame da la beb. list no.9 lg.hehe

anassuhada said...

kah kah kah.. kan dah malu. ala lantak lah. mano den tau...wuwuwuwuwu..

ceittt, mane nak sorok muke ni.

Enna Banana said...

Insyallah nanti enna join >.<

anassuhada said...

ok enna. rugi kalau tak join nih. :)

FareedSairi said...

terima kasih krn sudi join BlogLarian. Blog sudah disenarai masuk dan boleh cek dan tukar nama.

jika ada sebarang pendapat,kritikan dan komen, jangan malu2. hambo dak baru belajar...hambo buat ni untuk org macam hambo yang kurang masa bw :)

kalo nak kongsi testimoni guna bloglarian pun bole :)

anassuhada said...

orite terima kasih abang organizerrrrrrrr :)

Lelaki Ini said...

wah
besh2!
\selamat berblogging!

anassuhada said...

yup besh. jom la kite berlari!!!!

sumpit said...

dah berpeluh berlari ni

anassuhada said...

bagus2, bole kurus. :)

titirara said...

boleh kurus kan badan , hehehe

elleyayah . said...

hyep2.i dah follow bloglarian.tp npe xd name pun dlm list?

n!da said...

welcome to bloglarian world.
hehehe.

Yan said...

klu berbw tuh.. singgah2la blog akak.. undi baby akak yer.. tq

http://www.mayaqarmyla.net/2010/12/jom-vote-adik-dhuwa-haziq.html

nora said...

jum lari tuk kurus kan jari huhuhuhu