Thursday, December 16, 2010

✿ hindustan pon pakai shawl???

assalammualaikum...

ini bukan blog jual shawl. ini bukan blog jual baju. bukan bukan bukan. kalau nak shawl cantik, bole pegi RADIUSITE. meletop letop shawl kat situ. servis pon tip top. owner pon cun melecun. hoho. tapi dah ade suami. harap maaf ye. yang penting nye, shawl kat situ tak de jual kat tempat lain. dah 2-3 minggu lepas tu baru ade jual kat kedai kedai. bayang kan lah betape tip top nye. bak kate irine, kau ade?? NON ADO....  
sekarang ni orang pakai butang kat atas kepala. dulu dulu trend pakai menda alah tu kat tudung. lawan sape paling panjang. huahua. sekarang ni, orang pakai kat dahi pulak. ala ala hindusssssssstan katenye......
ala ala arab pon bole jugak.

aku memang gila kan shawl. kire ok la. daripada aku gila kan laki orang. kannnnnnn??? muda muda dah jadi mak tiri. kan tak sedap bunyi nye tu. err mintak di jauhkan. bia lah duit banyak mane pon, kalau tak bahagia, tak guna juga. daripada cerita shawl, jadi cerita mak tiri pulak. cis! 

cuti sem lagi 2 minggu weh.

terima kasih kerana membaca. have fun!

22 comments:

Shaofie said...

wow!!! memang nampak macam mak arab. hehehee. cantik in that shawl

Enna Banana said...

homaigod! gojes okay!

10jarijemari said...

so beaut~

anassuhada said...

shaofie: ala. kenape mak arab?? nak anak arab. huhu. thanks :)

anassuhada said...

enna : thanks darl. xde la segojes awak . hihi

anassuhada said...

10jarijemari: thanks thanks. :)

Queen M said...

cantik cantik :)) mcm gadis arab gituuu :P:P

AiDa AzRyN said...

lawo tudung tu.. :)

sarah honey said...

comel la!
geram tgk! huhu

kai azmier said...

sgt cumel la muke awak! =)

anassuhada said...

queen M : mane ade la syg. muke melayu lg tu. xreti nak makeup sgt. huhu :(

anassuhada said...

aida: ni shawl biase je sayang. yang orang kate shawl jamaica tu.

anassuhada said...

sarah honey : kite pon geram tgok awak. comel sgt. hihi. thanks dear :)

anassuhada said...

kai azmier: terima kasih awak. x comel mane pon lah. biase je. :)

Ain Zulaikha said...

wah tip top anas.. sy kalau pakai ni T_T tak cantik T_T

Hafidzah Hafidz said...

waaa, kabhi kushi kabhi ter-gam..hehe..

btw, nice lohhh! match and mix ;)

jenny said...

lawanya babe. :) <3

anassuhada said...

ain: elehai awak ni. awak pon cantik laa. try la pakai :)

anassuhada said...

hafidzah: jgn la gam. huhu. tu la. mix and match je ni.. thanks dear. ade la hebat macam model2 lain. biase je :)

anassuhada said...

jenny: tengkiuuuu darl :) biase le lah..

♥ nana i am ♥ said...

cantik nye~ :)

anassuhada said...

thanks nana.... :)
tak cantik mane pon lah awk.