Sunday, December 05, 2010

✿ what?? jb ade indoor water park??

assalammualaikum...

utm cuti sebulan tau. korang ade? haha. memang soalan nak kena maki hamun. ok ok. aku tau korang cuti lagi lama. yang penting cuti kannnnn. cuti cuti camni syok kalau pegi mandi manda kan? bukan mandi manda kat rumah tu. itu memang hari hari. ni yang berkelah kelah. aumm syokk nye!
sape orang johor kat sini? angkat keyboard cepat. haa korang tau tak kat johor ade taman tema air (indoor) ?? mesti tak tau kan. meh meh kite ambik tau. lets check it out yeahhh..
gambar di sedut dari pakcik google.

haaa..tau tak kat mane? kat pasaraya todays. underground woo. tempat ni takde lah besar mane pon. biase je. boleh la kalau nak buat seronok seronok. aku tau korang suke gelongsor yang pusing pusing tu kan?ade. tapi tak tau la muat ke tak. ngehaha. kedalaman air pon paras pinggang aku je. yang penting aku takot tengok sotong die, bayang kan lah kalau tibe tibe die hidup, tak ke kene sedut kepale aku ngan die. huwaaaa seram nye mak. choiii...


pssttt2, dengar cite, result energy balance dah keluar. betol ke? alahai cepat nye. kenape laju sgt lecture lecture ni tanda. padahal energy balance paper last. neway, tolong cek kan bole?huahua.... seram sejuk dah ni. cuak ke bebeh tau tak!! 

terima kasih kerana membaca. have fun!

20 comments:

Nadia H. said...

bak sini username ngan pswd bia aku cek..haha..aku 3 subjek kot dah kuar gila laju dorg tande..

anassuhada said...

huaaaaa.. em em, ok kang aku msj. haha . jgn la weh. result cam hape je tu. mak aih. laju nye, aku x cek cek pon dr hari tu. takotttt...

ejulz said...

waaaaa.. cantik tempat ni.. :)

Ain Zulaikha said...

bestnya. tapi kan saya cuti2 cmni tak hang out mana2.. kalau hang out mesti nak buat post... hehehe

anassuhada said...

ejulz: ha'ah. cantikkkk... jom la dtg. haha. iklan tak berbayar ni tawww. =)

anassuhada said...

ain: alah rugi nye. moh la kite pegi merayap. hehe.bole share share. =)

AiDa AzRyN said...

besaunye sotong.. 0_0

anassuhada said...

besau kan. besau gile.

sarah honey said...

waahhhhhhh bila la nk serbu ni!

bukan photographer said...

kat mane ni??kg kat johor gak..
tapi mmbesar kat n9

anassuhada said...

sarah: mari lah menyerbu. huhu.
kan tgah cuti ni. jom lah. =)

anassuhada said...

bukan photog: kat tiram. pasaraya todays tu haaa... tau tak?

Ana Mardia said...

uyoooo manyak besh..tp anas, jauh kot, sampai ke johor anas nak ana p main air..uwaaa

anassuhada said...

haha. tu lah kan.. macam kat sane takde water park je. yang ni x best sgt pon. gambang la best! jom~

Fakhrur Razi berkata said...

hahahaha
dh lama xpergi waterpark
last pergi masa darjah bape tah
xD

cmbest jer tapi jauh sgt owh dri sini x.x"
yg lagi dkt xde ker?

anassuhada said...

hoho. yeke. yg ni sesuai ntok budak budak kecik je la awk. sebab x mencabar betollll.. haha

gambang la. gambang gambang!!!! best~

ANATI SOKI said...

best best best!!!! :)

anassuhada said...

huhuh... biase je la awak. tak best sgt ponnnn..

Ezay Hadry said...

best2 tapi indoor lak kan?
urmm prefer outdoor lgi
tp kene try

anassuhada said...

ha'ah indoor. ala awak, pegi gambang la. baru best. huhu