Friday, December 17, 2010

✿ contest blog terkemas.

assalammualaikum....

blog terkemas? humangngaiii. layak ke nih?? lu fikir la sendiri. thanks nadia cun meletop and shazleen comel loteh sebab tag aku ntok join. thanks a lot lot lotssssssshhhhhhhhh. hoho.

Syarat-syarat wajib * nak gempak jap . muahaha .
  1. Follow blog hana and Fyza . tak follow pun takpe but make sure korang salu update dengan blog kitorang ok :D
  2. make sure korang ada blog tau! no blog . no contest, no present ! hahah .
  3. buat satu entry dengan tajuk Kontest Blog Terkemas . amek banner tu sekali and make sure link kan terus ke blog hana atau link entry kontest ni .
  4. bila dah buat, bagi link entry korang dekat ruangan komen hana ok . submit link entry dekat blog hana je tau . senang sikit . kang tercicir habis kena pelengkung ngan korang . haha .
  5. kontest ni terbuka kepada semua warganegara malaysia tak kira umur dan jantina.
  6. tag 3orang blogger ok :)
  7. 3 orang pemenang je akan dipilih . kalau nak tambah nanti kitorang gitau . haha
  8. update : sebab takut ramai sangat, limit untuk join 500 orang sahaja . kalau nak tambah hana bagitau :)
TARIKH TAMAT : 1FEBRUARY2011
khas buat korang

terima kasih kerana membaca. have fun!

6 comments:

Ana Mardia said...

makasihhhhh..nnt ana buat tau klau ada masa..ececey mcm la eden ni bz..

emma emon said...

aiyoyooo...blog gua nie dah lah cikai je..

btw, tq ye cik anash..nanti aku buat..

anassuhada said...

ana: alahai. yela yela. ana kan busy woman. hihi. takpe la hunn. anas pon saje je join ni.

anassuhada said...

emoooon: kemas la tu kannnn. haish. ye la cik emonnnnn. join la contest tu nant, :)

hannafauzann said...

thank you join and goodluck !




xoxo hanna & fie

anassuhada said...

orait cik organizer. huhu.