Tuesday, November 16, 2010

✿ 14 haribulan 11

salam ...

setelah mengharungi 3 paper yang mencabar iman. tibe lah hari yang di tunggu tunggu. hari yang mendebar kan aku dan pasangan ku. ewah. dah gatal sangat ke anassuhada oi. bukan aku yang kawen la. kawan sekolah rendah aku yang kawen. alhamdulillah. lepas lagi sorang. si kawan yang kawen ni, memang rapat ngan aku time sekolah rendah dulu. kami same same pengawas. pastu kitorang cam ade geng. berape orang ek. 8 kot. poyo je. dah macam gengster plak aku rase. nguahaha. tapi yang penting, aku masih macam tak percaye yang die dah kawen. huahhhh.. dah tua rupe nye aku...
ni gambar darjah6 ye. abaikan kecomotan kami.
kawan aku tu yang berdiri di barisan tengah, no7 dari kiri korang.
aku? aku takde dlm gambar. kecik2 dah ponteng. haih!

ha..ni lah ain.dah kawen dah die. 
selamat pengantin baru sahabat. semoga bahagia dunia akhirat. semoga cepat dapat baby yang comel comel. heee...

cantik kan die? pelamin die warna hitam putih. cantek! so bila dah ke rumah kawan lama, of coz lah berjumpe ngan semua kawan kawan lama. damn. semua dah makin cantik sekarang. hensem hensem. cantik cantik. gojes gojes. aku je yang semakin hari semakin chubby. ape punye senang hati ntah. lantak lah! nant nak kawen, aku pegi la kurus kan badan. ngahaha.. ok berbalik ke cerita kawan lama, diorang ni semua aku kenal. tapi tak rapat sgt la. biase la zaman budak budak. yang satu geng ngan aku and si pengantin, cume sorang je dapat datang. lain sume busy ngan exam. tu yang aku frust skit tu. alahai. tak jadi nak reunion secare free. 
ok ni je yang dapat hadir. ade lagi. tapi diorang dah balik dulu.
diorang ni memang happening habis.

so tamat la 14hb yang di nanti nanti kan. patot nye aku dah kena sambung study semula ni. tapi bole pulak aku baring baring. relax relax macam dah habis exam. hoi hoi. ade lagi 3 paper tau tak. semua killer subject. organic chemistry, energy balance and fluid mechanic. so sila study. tapi kan, esok raye. cemane nak fokus study kalau terbau masakan mak kat dapur tu. aiya,,, tergugat iman aku. nyum nyum. rendang oh rendang. kau menggoda aku. oh ye. tadi makcik sebelah umah ni dah hantar lemang. lomang oi. sedap tau tak!!! memang lah aku tak leh fokus study. okeh. jom gi tolong mak masak.

SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA 
BUAT SEMUA MUSLIMIN DAN MUSLIMAT.


terima kasih kerana membaca. have fun!

4 comments:

aten. said...

kenapa awk pakai pink nmpk gojes?
saya pakai pink nampak hitam :((

anassuhada said...

aish.. jgn cakap mcm tu syg. pink itu comel. so siapa pon yg pakai, akan nampak comel. termasuk kamu.. :)

acepa weet said...

comel sgt picx

anassuhada said...

wahhh terima kasih acepa... :)