Saturday, November 06, 2010

✿ dah habis exam!

salam.

haha. tajok post tu tipu okeh. start pon belom. nak habis ape nye.
ok aku dah mungkir janji. konon tak nak online sampai 12hb. tapi ape pon tak boleh. sekarang baru 6hb weh. ape cerita ni. kau salah tengok kalender ke anassuhada. eh betol kan eja kalender tu? dah gile dan mereng gara gara tak dapat online. laptop dah la tinggal kat rumah. konon2 nye dapat bertahan lah. tapi sekarang tengok lah. ape dah jadi??? laptop rumate aku sebat. haha. nasib baek lah rumate aku baik dan berhati mulia. ok cik rumate, sila belanje aku nasi ayam penyek malam ni. sebab dah puji kau depan public. ehe. aku tunggu malam ni. terima kasih.

nak sambung pasal tak kuat iman. eh bukan. pasal tak tahan godaan facebook dan blogspot. nak buat cemane, online lagi syokk daripada mengadap buku etnik kreatif tu. dah la aku memang minat sejarah. semua nya aku dah tau. nak bace ape lagi. ahaa... sumpah aku tipu. jangan cakap aku belagak nak mampos dulu. aku tipu je tu. since aku sekolah menengah lagi aku dah tak minat subjek sejarah. kenape? mesti lah sebab aku tak faham. ape ntah yang dia mengarot. untuk etnik ni, kalau aku bace time malam, mesti sampai line ke2 je. pastu aku dah tertido. so kena study etnik pagi pagi, baru lah seketol seketol perkataan tu masuk dalam otak. pfft....

bila bosan bosan, jom tengok gambar.

kami bukan model. 
tapi kami suka pose macam model. 
comel macam panda kan?
sahabat dunia akhirat. 
love yuolls..
eh? kenape baju macam basah basah je kat bawah tu.
abaikan ye. saya kerja kuat. mencuci pinggan. pfftt..

u know what.. eh macam minah gosip nak bercerita lah pulak kan. semalam aku ngan rumate dok usha pelamin kat tepaksireh. wohoooooo. cantek woi. rase macam nak kawen cepat cepat. act tu ambil mood orang kawen je. sebab 14hb ni nak gi wedding kawan sekolah rendah. excited gila ni. ngahahe.. tapi tak beli hadiah lagi. nak bagi ape ek. em yang nakal nakal sikit bole tak ek? thehehe... tak kan nak bagi peti ais pulak kan. mak kate, pegi wedding kawan, kene bawak hadiah. sebab nanti time wedding kita, die akan datang bawak hadiah jugak. hihi. ape la. nampak macam tak ikhlas di situ ya. oh tak tak. saya ikhlas.

cerita punya cerita. tibe tibe...

TADA....!!
 ok rumate belanje. dalam mimpi. aku beli sendiri okeh. sedap sedap. pedas sehingga menjilat jari. nyumiiii...

p/s: eh baru perasan. gambar rumate takde pon tak atas tuh. takpe takpe. nanti lain kali upload gambar kamu banyak banyak. sila jangan merajok okey.


terima kasih kerana membaca. have fun!

7 comments:

emma emon said...

ahaaaa...sengalss...
gmba rumet xdek tapi hasil tgn rumet ade 2...
ngeh2...

anassuhada said...

haaa. yela yela.
rumate adalah seorang cik photographer.

Bit Zamri said...

cantikkkk baju...hehe~

emma emon said...

ehh..bukan2..saya bukanlah fotografer..saya hanya budak picisan yang baru2 nak memegang dslr..

wahhh..ayat..kelas..10 kali ciom..

anassuhada said...

bit zamri: thanks dear!

emma: eleh eleh. low profile kunun. u deserve it dear! eheh. 10x ciom jugak. ngahaha

dear: belom lah. itu tipu je. haha

PhotoGraphic said...

gambar ptama tu menjerit nk pggil sape tu,,hehe

anassuhada said...

panggil em em em... hehehe..