Wednesday, November 03, 2010

✿ b y e . . . .

salam

betol lah orang kate. kalau nak study, tapi laptop depan mate, baek lupekan je niat nak study tu. sebab kite akan lebih tertarik ngan benda yang melalaikan. haaaaaa.... amek kau! 5 hari aku kat rumah, ape pon aku tak study lagi. mati la....facebook ni memang buat aku tak boleh study la. haiya. hayal terus. hari ni aku nak balik ke utm tercinta. so,keputusan terakhir, aku akan tinggal kan laptop kat rumah. duduk diam diam dalam bilik. eceh. macam lah tak leh online gune laptop kawan kan. keh keh. tp mesti lah aku malas nk pinjam pinjam laptop orang ni. so, mesti lah aku tak kan online kotttt... kot la. nant 12hb malam, aku jumpe korang lagi ye. doakan saya ye ibu ibu dan bapak bapak. bye..
p/s: tak sabar nak 14hb. heee.


terima kasih kerana membaca. have fun!

No comments: