Tuesday, August 10, 2010

✿ minggu bz

di sbb kan hari ni free lepas taraweh ni. sempat lah aku nak update blog ni kejap.okeyh. nak tgok tak gambar gambar sepanjang kebizian aku? nah nah. tgok ni.


mule mule majlis ramah mesra kelab foto kreatif.

ni kire pengenalan kelab la. best. dtg2 je dah kne pose2. perasan model kejap. pastu terus sambung ngan aktiviti aktiviti berkumpulan.

 kelas bimbingan fotografi 1

esaimen? aiyo, ade 3 esaimen time kb 1 nih. dlm mase sehari kene siap kan. sehari ke? bukan sehari kot. bebape jam je. sekali lagi kami di bantu oleh 2 sifu yg hebat. jenuh kami pusing 1 utm dengan hanya berjalan kaki ok. berjalan kaki. semata mata nk dpt kan idea ntok esaimen tuh. tp tp, cuaca tak mengizinkan ptg tu. hujan ...
 sifu kata, bila hujan, susa nk amik gambar. sbb, susa nk dapat kan reading normal. hari dah gelap. :(
dengan itu, berakhirlah kb1. hasil gambar akan di kritik oleh sifu2.
ini sifu.

majlis pengenalan kelab kolej (mapek)

gamelan gamelan. berjiwa seni seh aku ni.. haha. men gamelan bes woo.. tak susa pon. ketok je. aku main satu alat ni. name die peking. ok mase mapek ni, tugas kami just promote kelab gamelan ni kepada junior. wat persembahan sikit. ok dah.


hannah studio potret shoot

pengalaman baru neh. jgn gelak. jgn kutuk. hee.. 
aku belajar benda baru. modeling... jauh tu aku drive, jb ke gombak. potret shoot ni bertema kan hari raya. kami dapat sponser kasut dr new spirit. satu satunya pengeluar kasut berbangsa melayu di malaysia.
 tengkiuu HS and all... :)
 gambar tak banyak sekarang ni. cd belom dapat. so tgok ape ade je la eh.


ade lagi talent lain, tp tak larat nk copy gambar yg banyak tu..

venue : gombak selangor
date : 24 july 2010
photographer : yusri yusoff



kelas bimbingan fotografi 2

huarghh. kali ni kitorang outing pulak. keluar dr utm pukul 9, balik utm pukul 11 mlm. kami berlegar legar di sekitar city square . snap sane. snap sini. then, ke zoo jb. jerit sane jerit sini kat zoo tu. petang petang kami penuh kan danga bay. heee.. mlm2 kami sambung tembak tembak lagi.
seronok lah. banyak benda dapat belajar. seperti biase, gambar akan di kritik oleh para para sifu sekalian...
walau pon amat penat, kami puas hati!

 
  ini ahli group yg mereng.
ini masteji masteji.

 
dan ini juga.
dan ini jugaa.... sifuuu. 

terima kasih. korang banyak sgt tolong. :)
sayang kfk utm! theehehe

itu je kot. nampak macam tak banyak. tp siyes bz gila vavi.. 
dengan jadual kelas yg gila gila pack.
 lab. test. esaimen. discussion.
 memang tersenyum lah aku manage time. 

terima kasih kerana membaca. have fun!

2 comments:

caca said...

chantekk la anas ! ko da jd model ke ? :)

anassuhada said...

caca: alhamdulillah. thanksss.. belom dear.. masih belajar..