Wednesday, July 07, 2010

✿ kau sape ha?






saket hati.


kepada yang berkenaan,
kau kenape ek? saket hati ke tgok gambar aku? kau kate kau kenal aku sejak kecil,tp perangai kau buat kau tak layak jadi kawan aku. suke hati aku lah nk edit gambar aku jadi ape pon. bukan aku edit gambar kau. yg kau sebok kenape. kau jeles kan?  nmpk sgt kau selalu update profile aku kat fb tu. thanks! aku tak pernah pakse org supaye ckp aku comel. aku tak pernah pakse kau untuk cakap aku comel. if kau kate aku tak comel mane pon, up to u la. ade aku kesah. malah aku hormat pendapat kau. aku tak pernah lupa sape diri aku. dan aku sedar kekurangan aku. tp bila kau dah melampau. aku saket hati. weh, semua orang masuk kan gambar yg cantek2 kat fb tu. siapa yg nak malu kan diri sendiri. even kau sekali pon. tak kan nak masuk kan gambar yg penuh air liur basi. kan? nak kate aku tacap tebal tebal, tak pulak. foundation pon aku tak pakai. kalau betol la tu muke edit, nape hidung aku tak mancung pon, nape tak nmpk slim cam lisa surihani pon, nape mate aku tak besar cam mate heliza pon. hoi, aku just edit tone,contrast dll je la. kalau dah camtu muke aku,camtu lah gambarnye. aku bersyukur dengan ciptaan Tuhan.

dan, yang paling aku sakit hati bila kau tulis nih.


" tak payah la kau join contest sape paling comel tu. da macam budak gedik dah aku tengok"
berani gila statement kau. kompem la owner contest ni kecik ati bila bace. dan kompem jugak membe2 blog aku yg join contest ni saket hati ngn kau. aku tak fhm la. yg kau sebok dok bace semua tentang aku ni pesal? kau sape nk larang aku buat itu ini.bukan aku pinjam muke kau pon nk join contest tu. kalo aku gedik pon kenape? aku bakal bini kau ke? haha. 

buat pengetahuan kau, aku boleh kesan ip adress kau. mmg tak dapat tau kau sape. tp insyaAllah, dapat kecik kan skop and dapat agak sape kau. =)

#kpd rakan2 sekalian, orang camni mmg suke menyebok.ade hasad dengki yg cukup kuat. semoga dia mendapat pengajaran. maaf atas kekasaran bahasa...

terima kasih kerana membaca. have fun!

12 comments:

an.afiqah said...

cet . terang2 dia jeles . haish . perosak ukhuwah tul . sabau ekh ?

Nadia Helena said...

sape weh sape weh? kalau dia knl ko dr kcik mknenye aku msti knl gak an? suka hati org la nak edit gambar ke, nak masuk contest ke.. yang dia sibuk pehal.. die jeles la tu ko comel sgt la adah..

***ceh tetibe aku yang emo.. hehe..

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

huh..giler penyeb0k (maaf)...
sabau je le..
klu jmpe..
sekeh kpale..

AiDa AzRyN said...

dengki la tu... hmmm.. biar je la ana... dia jelez sbb dia xcomel la tu.. sabo je la... ;)

anassuhada said...

an afiqah: tu lah. geram tau

nadia: ntah la beb. aku tau die org mane. aku cam dapat agk die sape. tu lah. mesti kawan kau gak an lau die kate die kenal aku dr kecik. bia la die. gile an? aku pon tak fhm ngn org cm die uh.. takpe2. sila kan emosi. haha

qaseh: mmg die penyebok! kalau jumpe, i rase tanak tgok muke die dah. benci!

aida: tu lah. pegi la jadi comel. tak yah nk jeles2. ceh!

anassuhada said...

hahaha... ngek ngok la oppa nih. shout box di sebelah kanan sekali. harap maklong.

caca said...

sape anas ? sabar sabar . kau chomel la !

anassuhada said...

haha. aku dapat agak je. kesahihan nye aku tak pasti. bio lah Tuhan yg balas.

tak zana!! die lagi comel kott. =)

fiqa ain. said...

one thing you should ask her again; kau ade?

anassuhada said...

tu lah. aku rase aku patot cakap camtu.
thx dear. =)

simon said...

org mcm ni gile kn..wt skt ati je..i pon selalu kena u..sbr la k

anassuhada said...

ha'ah. gila! ntah ape yg die tak puas ati pon i tatau.

yep dear. bersabar. tp mesti pertahan kan diri juge. =)