Tuesday, July 13, 2010

✿ contest HITAM ITU MENAWAN.

forget everything.
contest contest. 
fokus on contest.
haha..


thanks zana sbb tag aku ntok join 'contest hitam itu menawan' ni...
 aku pon nga bosan tahap dok termenung tepi longkang nih. 



syarat dan peraturan nye :
  1. menjadi follower missyaniabdullah..
  2. gamba mesti hitam putih..korang edit la jadi hitam putih
  3. gamba bebas janji hitam putih..
  4. buat entry khas dalam blog korang kenapa korang suka pic itu dan linkkan kepada belog missyaniabdullah
  5. kena letakkan banner contes di side bar belog korang...and mesti linkan pada belog missyaniabdullah
  6. sila tinggalkan link korang di bawah contes ini..senang nak usha
  7. tag kan kepada 5 rakan blogger yg lain
  8. contes bermula pada 1hb Julai 2010 - 31 Julai 2010..keputusan akan diberitahu seminggu dr tarikh tutup.
  9. hadiah menanti anda : 1st place - album gamba 2nd place -coklat
kat syarat2 xde ckp gambar mesti sorang , so masuk kan pic ni lah.
jeng jeng jengggggg......


happening gile kan?
siap lompat katak lagi.
ni semua dak pempuan kelas aku. 
tp ade gak yg tak join.
seronok gila time nih. last sem punye pic.
baru lepas sukan kos .
atau lebih di kenali dgn skr day.

aku suke pic ni sbb nampak cam,
wuuuu semua orang nga gembira gila...
happening sangat.
suke suke!

kasi menang ye cik yani. nant bole kami kongsi cokelat same2. :)
or else, 
bole kami penuh kan photo album tu ngan pic pic kami yg happening.


dats ol. 
:))

terima kasih kerana membaca. have fun!

6 comments:

AiDa AzRyN said...

weeeeeeeeee~ akanku terima tag ni dengan hati yg terbuka.. hehe~ :D thanx yaw!

anassuhada said...

okeh aida. ;)
wuuuuu...

.:|kamaryeah|:. said...

thankz dear~

anassuhada said...

welkam kamaryeah. ;)
hehe

echah mashuri said...

whoaaa....hope mng eh...nnt share2 la

anassuhada said...

haha..Amin amin...
kalau cukup lah.sbb kalau mng,kene share 30 org nih... haha
:)