Friday, June 25, 2010

✿ mood : sedih .

kadang kadang tak semua benda yang kita nak, kita bole dpt .
kadang kadang tak semua yang indah tu jadi kenyataan .
kadang kadang tak semua yang kita sayang  jadi milik kita .
kadang kadang kita tak sedar ada orang sayang kan kita dalam diam .
kadang kadang orang tu cuma amik kesempatan .
kadang kadang bila hati dah sayang semua nya hilang .
kadang kadang kita terpakse undur diri .

hah . semua kadang kadang...

dah la weh . jgn kau kejar mimpi kau tu .semuanya hanya mimpi . orang yang kau cari dah takde . dah tak de !! bukan dia yang kau tunggu. bukan dia. bukan dia.


sumpah aku rindu dia. banyak cerita aku nak cerita kat dia. lama dia tinggal kan aku. lama. lama gila. nak nanges kat dia, pastu ketawa, pastu nanges balik, pastu bertumbuk. tapi tapi tapi. dia dah tak ade. dia dah lain. dia dah hilang. 


arrghhh. aku tak suke tau mood camni. tapi tak bole. tersedih gak. kenape aku rase dia cam main main haaaa??? aku tak penah main main ngan word sayang. grrr. damn la. nak lari jauh jauh bole tak? kau bla la anassuhada . jgn tunggu dia lagi. pegi pegi pegi !!


p/s : macam sesuai lak mood ni ngan lagu yang mendayu dayu nih. 

.rahsia hati tak siapa tahu.

terima kasih kerana membaca. have fun!

12 comments:

AiDa AzRyN said...

Jangan la sedih kak.. yang lepas tu biarkan lepas... let by gone be by gone... nak buat macam mana kan... org tu bkn utk kita... t'paksa terima dgn redha j la.. Setiap yg terjadi pasti ada hikmahnye.. aida slalu ingat ayat tu... Aida sbnrnye suka kat someone n mula sayang kan dia.. Tapi aida cepat2 sedar... belum tentu orang yang aida suka dan sayang orang tu jadi milik aida... cuma mampu berdoa je.. kalau dia adalah pasangan hidup aida.. aida bsyukur sangat... tp klu dia bkn jodoh aida... aida terpaksa trima je la.. hmmm..

anassuhada said...

tengs dear. kalo boleh pon tak nak mood sedih sedih camni taw. penat. takpe takpe. doa banyak banyak. btw, tengs.

mohd sasuke said...

let by gone be by gone...tu je yg yg bleh ckap..mak cik sbar ye..ngeh3

anassuhada said...

iye.. tengah bersabar lah ni.. hehe. hidup mesti di terus kan...
yeahhh..

mR. fRaWeEs said...

sedihhhhh :(

anassuhada said...

sedih la. jom nanges ngn aku nak tak... hahaah

mR. fRaWeEs said...

jom2! aku rase dah lebih 10 taun x nangis ni. haha.

anassuhada said...

err... mak oi ai.. 10 tahun??? bagus betul hidup kau. ha dah. jom nanges. 1..2...3.. huaaaaarrgggg.. haha

˙·•♥ QaSeH ♥•·˙ said...

emm...
bce en3 anna ni tetibe rse sedih..
terigt kt dia..
s0b2..

anassuhada said...

eh eh.. jgn sedih sedih la. penat tau sedih sedih. hoho..

jom kite senyum same2...hee

mR. fRaWeEs said...

:D :D :D :D :D :D

anassuhada said...

:( :( :( :( :( :(

haha. nape lame tak update photo kat blog??