Saturday, June 19, 2010

✿ for my top 50 follower

khas buat follower ku yang ke 50...masih fresh ag award nih. haha..

sikit sikit tentang top 50 nih.

nama yg diperkenal kan adalah yammy. aku rase die lelaki kottt. 
url blog nya , sebuahcatitan.blogspot.com
dia cat lover macam aku jugak. haha.. sweet kan? lelaki cat lover.
tp tibe tibe aku rase yammy ni memang pencinta binatang kot. bukan kucing je. sebab kat blog die ade burung comel and ikan. muahaha
banner blog die bertulis semalam , hari ini dan esok. macam lagu hari ini dan semalam..hee
yammy ni ade tulis something yg aku setuju sgt ngn die.
'senyum itu pengubat kedukaan'
i likeeee!!! itu benar sekali. walau pon tengah berduka, senyum dapat memujuk hati kita untuk kembali ceria. kadang kadang dengan senyuman, dapat sembunyikan ape yang tersirat dalam hati kita sebenarnya.

haaa, sudah sudah. kepada en.yammy,(betul ke lelaki ekkk ?) sila lah ambil award yang tak seberapa ni. tampal kat tepi blog tau. terima kasih.


terima kasih kerana membaca. have fun!

1 comment:

anassuhada said...

aha...mintak maaf ye cik yammy..
sila lah amik award tu ye...