Friday, June 11, 2010

✿ contest by MYSELF

tibe tibe rase nk join contest ni..bole x?? bole kan kan kan..pes time nih..
nak tau x sebab ape aku nk join..aha.. sbb,,aku bnyk pic yg tangkap dpn cermin..pantang nmpk cermin, laju je aku snap.http://matcuoi.com kat cermin toilet je aku tak amik..name contest ni, contest BY MYSELF...tp tp tp tp,,bukan aku yg cipta...puan punye blog soclose 2213 yg cipta.

tarikh tutup penyertaan: 18 jun 2010
hadiah adalah dari sini....

syarat syarat nya adalah::::


1) kena jadi FOLLOWER soclose2213
2) letak banner kat atas tu kat sidebar korang beserta link contest ni  sampai due date 18 JUNE 2010
3) Buat satu entry khas untuk contest ini dalam blog korang ye, beserta dengan gambar dan backlink
4) gambar mestilah di ambil sendiri di hadapan cermin, banyak mana pun tak kisah ye
5) Gambar tidak boleh cap ayam, nak original, kalau nak touch up dibolehkan
6) gambar adalah pemilik blog sahaja
7) sila tinggalkan url link anda kat bahagian komen entry ini.
ini lah pic yang aku pertaruhkan...aha..
ni mase holiday kat pahang...
okeh...gud luck yuol..





terima kasih kerana membaca. have fun!

4 comments:

soclose2213 said...

salam,
cantik belog..

semua syarat ok

tq & gd luck yap..

anassuhada said...

ok sis. tengs.

Ana Mardia said...

gudluck anas!!heheks

anassuhada said...

yu too lalink..hee