Friday, June 18, 2010

✿ awardo..

award award award....
act dapat award ni da lame,tp tak menyempat nak amik time tu, sekarang ni baru dapat amik. sorry ye cik ruzana shaliza shashah.hee...
dan terima kasih banyak banyak.
cantik kan award ni? i likee...

1. buat entry tentang award yg cantik ni
2. copy badge 'beautiful blogger award'
3. ucap terima kasih dan letak link pemberi pada entry tersebut
4. senaraikan 15 blogger sebagai penerima award.

15???? 
uwaaaaa...ramai nye. seberape yang bole je la eh. hee

dapat ag 1 award memalam nih. kali ni dari cik nadia ibrahim yang kurus. waaahhh, aku nak mekdi weh. 

aha. thanks nadia sayang.

tapi an ,,aku tak top pon. acehh. low profile taw.
alamak ade Q&A lak. sesak nafas ni nak menjawabnye,

Q: apa name blog anda n nape letak name tu
A: blog ni bernama si gadis. sbb aku seorang gadis lah. kalau aku laki, maybe aku letak si teruna. haha..

Q: apa name url blog n darimana dtg nya idea tu
A: anassuhada-gegadis.blogspot.com. datang dr langit .

Q: apa method dalam penulisan anda?
A: tak yah method method. tulis je lah asemane pon.

Q: pernah terasa nak hapuskan blog? sebab musababnye?
A: tak pernah rase pulak. nant kalo da rase, aku bg tau ape sebabnye, ok?

Q: pernah ahli keluarga baca blog anda?
A: belom pernah lagi. 

Q: apa perasaan anda bila ada orang kata blog anda buruk sedangkan orang lain cakap blog anda cantik
A: rase nak tampar je orang tuh. eh tak tak tak. lantak die lah nak ckp ape. mungkin die jeles sbb blog die tak secantik blog aku. ha.. kau jeles tak??

Q: bila blog anda diberanakkan?
A: em em em.. ntah . da lupe. surat beranak die hilang. sorry

Q: siapa orang pertama yang tahu anda ade blog
A: rumate aku kottt.. emalina name die. nak kenal?

Q: apa perasaan anda apabila ada orang berkate ttg blog anda di sekolah
A: tak rase pape pon. sbb time sekolah aku takde blog ag. kat uni baru start berblogging.

Q: tag 10 orang
A: 10?? ramai noh. ok. sila lah amik award ni ye sayang sayang.
cik arnab   mira    erin    zana
aida    

5 je lah eh,,heee...sekian...

terima kasih kerana membaca. have fun!

6 comments:

CheQ PP JoY said...

thnx sbb bg award 2..tp fy da wat da..hehe...emm..ni lgu ape ye?mcm sdp plak..nnt tlg reply kt formspring fy ye?thnx..

anassuhada said...

haha..sesame darl. ni lagu gio-bila cinta. ost lagenda budak setan...best kan?

AiDa AzRyN said...

thanx.. ;)

anassuhada said...

same same =))

YamMy said...

amboi banyaknyer soalannnnn.. huhuhu..

anassuhada said...

itu lah.. huhu..penat nk jawab..kalah soklan exam tau.