Sunday, June 20, 2010

✿ award kepada si cute.

dapat award lagi maa...ahahah..mesti korang bosan an. entry 2-3 hari ni asyik sal award jep. nak buat cemane lalink. org nk bagi, i kene terima. okok. award kali ni datang nya dari Ahmad Rabbani Yusof or nickname die Aj. award blog paling cute taw! aww.. perasan sudah.
Q: ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang.
A: macam cerita sang kancil dan sang arnab yang sombong . slow slow. tp akhirnya berjaya gak. yeahh....
Q: website yang korang selalu pegi untuk membantu mengedit blog korang
A: http://nadineibrahim.blogspot.com  
(lagi sekali aku nak mekdi wehh..)
Q : tuliskan 5 perkataan yang menggambarkan diri kamu
A : ceria, penjeles, penyayang, friendly, cool.. waahh.. geli plak aku rase. malu malu.
Q: tag kawan2 yang kamu rase layak dapat award nih.

cukup lah tu. aku tatau nak tag sape ag. muahaha..


terima kasih kerana membaca. have fun!

2 comments:

cik arnab said...

Q: ceritakan bagaimana usaha korang untuk mencomelkan blog korang.
A: macam cerita sang kancil dan sang arnab yang sombong . slow slow. tp akhirnya berjaya gak. yeahh....

P/S: tapi cik arnab tak sombong kan3? hihi

anassuhada said...

haha...tak tak tak...cik arnab di kecualikan....
ngeeee..itu arnab lain..arnab yag dlm hutan.
cik arnab yang pandai berblogging ni, sweet . cute. tak sombong.