Thursday, June 17, 2010

✿ akhirnya.!

salam..
2 hari tak dapat sign in blog, terkedu aku dibuatnye. ade ke patot die kate kat aku ade ralat, so sbb tu tabole nak sign in. apekah??,,dah la time tu aku ade benda nk tulis. haaaa kan da telupe nak tulis ape. traffic aku pon da berkurang. pelawat pon da xramai. tak dapat berblogwalking. follower pon tak bertambah. grrr. tapi dgn berkat kesabaran aku, hah, bole sign in mlm ni. ahaha. tak lah. ni semua adalah hasil bantuan cik naddy yg sweet sangat tu. lebiu lah.

weh weh weh, aku nk sangat tengok lagenda budak setan nih..asemane?? sape nak teman? jom la...


another one,,,brazil mng woo....walaupon bukan kaka yg score. tp kaka tetap hensem. tetap dihati. tetap num 1. tetap hebat. yeahhh..

 
kaka aku. hensem kan?? aouchss..

 
hensem gila.
eh eh eh.. ni wife n anak die ke?? 
argh, tak kira, nak dia gak.



terima kasih kerana membaca. have fun!

2 comments:

miss ketak-ketuk said...

eh bini dia?
lawa...
well kaka mmg hnsem...
rmai yg ckp...
but then ble brasil kalah ngn belanda, i told my mum that he's not hensem at all n he also look like bangla...
my mum like what??ko buta ke dek...
hahaha...
padahal xde pon...
dah mmg hnsem...
sje skt ati sbb die main cm xbes mlm tu...

ouh sis, i miss u...
komen kat ats tu xpntg pon...
sje nak menempel...

by nora

anassuhada said...

ha'ah kot bini dia. hahaha.
hey, die hensem tau. tak kira ape pon. die tetap hensem. ngahaha.

dik, nape x leh view blog adik?