Monday, May 31, 2010

✿ rindu serindu rindu nya.

miss gila gila. kat kawan2 lama.  bile nak jumpe neh?


tibe tibe aku rase nak bercerite sal zaman dulu dulu.
ok start dr tadika, aku suke gile time tadika, belajar gak.tp xde pon nak tensen2 cam sekarang. haha. mak aku kate, tadika tu sekola makan. ye! mmg betol pon. ade beberape perkara yg aku xleh lupe time tadika. 1st, ade satu hari tu, mak ikat kan rambut aku gune getah yg ade bulu2. mase pegi elok je. balik umah, dah hilang semua bulu2 tuh. kwn2 aku tarik sampai togel. haha. 2nd, mase ni dah nk balik . aku kua kelas ngan semangat nye sbb ayah aku da tggu. tp aku panik gila bile kasut aku xde kat rak. cis. rupe2 nye ade someone dengki. pdn muke die kene kejar ngan ayah aku. sampai sekarang, die tak berani nk kacau aku dah. =b


mase sekola rendah biasa je. comel tetap comel. haha.
nah tengok ni gambar aku mase darjah 1. cari lah aku. mesti xjumpe punye.
comot gila au, tp tetap comel.


mase darjah 1, aku selalu kene paw. sehari seposen. sampai je sekola, mesti ade 2-3 eko mamat akn kejar aku ngn 2-3 org ag kawan aku. kuang asam punye org. habis 1 sekola die kejar au.semata2 kerana seposen. last2 aku geram, aku ngadu kat sir yg ajar aku bi. sir tu mmg baek. hah! amek kaw, kene rotan kat bontot. depan2 mate aku gak diorg kene rotan. yes! yes! yes!
pas darjah 6, kitorg sume terpisah.
wat haluan masing2. aku ke johor. masih dlm johor ag. name sekola, sigs. sekola perempuan sahaja. tade laki pon. yes! aku suke. nama asrama, semai bakti jb. kat sini lah aku jumpe my darling. haha. mak suh belajar, aku g bercinta. ape nak jd.
form 4 aku ke kluang. sekola kat tun hussien onn. bes woo. kat sini lah aku kenal dunia. baru2 masuk sekola da kene gosip. padahal aku n dak tu tatau pape pon. org gosip kan aku ngn die sbb time tu spec ktorg same. so,konon2nye ktorg neh couple. haha. sengal. 1st time kat sekola ni serius aku kekok gile gile. aku tak biasa sekola campo. tibe2 kene sekola kat sekola yg ade lelaki. mmg jadi budak pelik la aku ntok 2-3 hari tu. time rehat, kalau ade dak laki lepak kat depan kelas, kompem aku xkan kua rehat. aku sanggup stay je dlm kelas. sbb nye, aku malu gile gile nk lalu depan lelaki.haha. sopan habis an. tp tu dulu.


rindu rindu rindu kat korang.
cuti ni, wajib jumpe korg walaupon sehari. kalau nk tau,
semua org yg terlibat dlm cerita2 di atas telah pon aku temui di fb. haha
gelak guling guling bile ktorg cite2 balik sal semua nih.
=))





terima kasih kerana membaca. have fun!

4 comments:

caca said...

rndu zaman skola la :(
header ko lawa gler !

ANASSUHADA said...

kan.. rindu gile.
jadi budak2.
header tu mmg theme ni punye la yunk.

Naddy said...

cisss..rambut aku..

ANASSUHADA said...

comel wat.
cute !